0 oy
210 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (581 puan) tarafından
Pandispanya yaparken yumurtanın sarisini ve beyazını ayırıp ayrı ayrı mı çirpiyorsunuz yoksa hepsini bir mi? Ben hep ayırirdim. Ve de nasil yumuşak olur ilik su ile mi?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet ayrı çırpıliyor 
(581 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Bir çirpsam nasıl olur diye merak ettim. Risk almakta istemedim.
tarafından
Yok canım bir cirpinca olmuyor
-Reklam-
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Ayri ayri çırparım bende.ilik su ile yaparim yumusak oluyor
(581 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilik şu yumuşak olması için mi?
(3,309 puan) tarafından
Sekerler daha guzel eriyor putur kalmiyor ve sicaktan guzel yukselip kabarir yumusak olur
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Pastacıyım.. Ayrı çırpmana hiç gerek yok.. Yarım su bardağı ılık su koyabilirsin.. 
(581 puan) tarafından
Peki farkı oluyor mu?
Benim ölçüm 5 yumurta 1 su bardak şeker 1,5 şu bardak un
Su da yumuşak kalması için mi?
(1,689 puan) tarafından
İnan hiçbir farkı olmuyor.. Bir sürü eğitim aldım bu konuyla alakalı.. Tek farkı ayrı ayrı çırpın a daha zahmetli oluyor o kadar :) 4 yumurta, 4 fincan şeker, 4 fincan un, birer paket kabartma tozu, vanilya kullanabilirsin.. Yumurta ve şekeri çırparken yarım su bardağı ılık suyu 3-4 seferde azar azar dökersen yumuşak olur..
(581 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,689 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 413 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 495 göst.
14 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤ ELAY❤ (817 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,477,457 soru

24,183,881 cevap

336,497 kullanıcı

...