0 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Kızlar ya oğlum yeni 1 yaşına girdi üstümde eltim oturuyor oğlumun sesleri ona çok gidiyormuş onun oğlu uyurken hep sesten irkilip duruyomus uyaniyomus ben oğlumun elini kolunu bantlayamam ya üstelik bizim oturduğumuz yerle onların oturduğu yer farklı. Bide bana diyoki şimdiye kadar hiç bişey demedim uyurken çok ses geliyor sizden düzeni bozuldu oğlumun artık sürekli ağlıyor uykusuzluğun dan kapıları kapatıyorum pencereleri kapatıyorum hala geliyor en sonunda anneme gittim sizin sesiniz den diyo bide bana. Ya sabır dedim bu kariyi ne yapayim

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hadi  yaa kıyamam anangile de ses falan gelir sen ülkeyi terket bence .. deseydin
-Reklam-
0 oy
(5,782 puan) tarafından
Diyecek de yapacak da hiçbisey yok. Rahatsız oluyorsa aynen annesinin evine gitmeye devam edecek.
(943 puan) tarafından
Aynen şekerim
0 oy
(564 puan) tarafından
Ya bu eltiler neden böyle millet arkadaş bacı kardeş gibi bizimkiler neden böyle arasak bulamazdık
(943 puan) tarafından
Valla ya kavun degilki koklayipta bakasin iyimi kötümü diye :)
0 oy
tarafından
Yapacak bir şey yok iki gün sonra onunki başlıcak onun sıkıntısı başkadır
0 oy
(1,992 puan) tarafından
onun cocoupu ağlarken duyuluyormu ? duyulmuyosa o nasıl duyuyo sizin sesleri
(943 puan) tarafından
Bazen geliyor ama o ev supururken çok geliyor
(1,992 puan) tarafından
süpürmesin o zaman oda Allah  Allah duvarlar ince demek sizin sucunuz ne
0 oy
(496 puan) tarafından
Bişey dediğinde söyle bunları yazıyorum seninki büyüsün ses duyarsam fena olur çocuk bu sonuçta anlıycak yaşta olsa anlatılır da benm kızım gece gündüz kıyamet koparırdı benm komşularımdan Allah bir değiş bin kere razı olsun ben özür dilerdim onlar olur mu öyle şey deyip bana kızarlardı 
(943 puan) tarafından
Cahil işte
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Kız üste ses nasıl gidiyor ki üsteki Alts inerfr 
(943 puan) tarafından
Valla oğlum bazen arabalarını yere vuruyor takirtilar çok geliyor diyo bide
(3,417 puan) tarafından
Valla cnm bilemedim bu zamma kadar hiç karşılaşmadım alttan üste ses gittiğini belki balkonda oynuyorsa onunda camı açıksa anca öle gider
(943 puan) tarafından
Balkonda bile oynasa sokaktaki çocuk yani ona da mı kizicak valla
0 oy
tarafından
Benim kız ortalığı yıkıyo hiçbi komşum şikayet etmedi keyfimizden ağlatmıyor çocuk bu aglarda gülerde. Ben gece 2 de matkap yapan sorunlu komşularla bile yaşadım tek gürültü çocuk sesi olsun ona razıyım
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hay şimdi hiç yapmadığım bişey yapacam küfür edecem bir yaşındaki çocukta ne ses olabilir parottimi bu çocuk Allah'ım sen sabır ver   benimde oğlum 1 yaşında diğer odadan bile duyulmuyor sesi  
0 oy
tarafından
Sus boş boş konuşma bende senin çocuğunun ayak sesinden uyutamıyorum de.
(943 puan) tarafından
Onunki küçük daha 4 aylik
tarafından
Anlamasından duramıyoruz de o zaman
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Dur cocugumla konusuyumda ses yapma deyim deseydin bi yasindaki cocuga ne yapabilirsin deli mi ne 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 483 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 649 göst.
0 oy
2 cevap 334 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,503 soru

24,170,108 cevap

335,824 kullanıcı