Çok canım yanıyor eve giremedim sonra girdim bu sefer beşiğine bakamadım tulumunu aldım kokladım göğüslerim çok sızlıyor acaba canı mı yanıyor ondan mı sızlıyor diyorum sabaha karşı yanıma alırdım hep emerdi kurban olduğum şimdi emmeden nasıl duruyor tam kucağa alışmıştı şimdi ağlayınca hemşireler kucaklarına alıyorlarmı acaba kısaca içim çok yanıyor herkes diyor daha beterleri var bende biliyorum benim kızımın çok şükür durumu iyi ama yanımda değil koklayamıyorum emziremiyorum göğsümde yatıramıyorum bundan kötüsü ne olabilir ki nolur dua edin yarın iyileşti diyip versinler kuzumu bana çok özledimm
Şu yazdıklarını okurken kalbime sıcaklık indi sanki, kızım var benimde ya onada olsa napardim ben diye düşündüm çok zor bi durum neden yanında degilsin ? Evde onun eşyalarını görmek daha çok canını yakacaktır, Allah acil şifalar versin
Oyy kuzum benim benim oğlum da küvezde kaldı. Merak etme hemşireler çok iyi bakiyorlardir. Onun orada bakımları falan hep saatlik yemesi uyumasi bez değişimleri hep ayarlıdir.
Bende eve geldiğimde çok kötü olmuştum. Eve kucağı boş gelmek ama. Sen içini ferah tut. Benim oğlum 1 hafta kalmıştı. Bol bol dua et. Cabucak iyileşsin kuzu ♡♡
1,493,615 soru
24,403,207 cevap
350,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın