0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım 16 aylık ama ben dogdugunun 3. Günü falan emzik verdim 2.5-3 aylıkken de meme reddi başladı gündüz emmeyi bıraktı uyku arasında Kandıra kandıra 10. Aya kadar emzirdim ama hala aklıma takılıyor emzik yapmış olamaz değilmi ikinciye de verecem çünkü ama çok korkuyorum emmeyi bırakırsa diye 

4 Cevaplar

0 oy
(191 puan) tarafından
 Valla canım yaparmi yapmaz mı bilmiyorum hem biberon hemde emzik bence hayat kurtarıcı ya benim oğlum her ikisinide almadi maalesef sürekli memede uyak istedi ama bu sefer yemin ettim ikinciyi alistiracam 
tarafından
Benim kız sadece emzik emdi meme de istemedi biberonda valla daha 3 aylıkken kaşıkla mama yedirmeye calisiyodum
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Yok kuzum emzik meme reddine sebeb olmaz ilk kızım 11 ay emdi 2 cim ne yaptıysam emzik tutmadı 3 cum 1.5 sene anne sütü aldı emzikte emdi emzik kurtarıcı eleman şuan ikizlerim var onlarada emzik veriyorum biberonla mamada veriyorum beni de emiyorlar 13 de 2 aylık olcaklar şuan bı sknti yaşamadım yani 
tarafından
Ya zaten emzik  verdiğim gibi emmeyi bırakmadi ama 2.de inşallah öyle olmaz
(579 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından
biberon yapar cunku icinden gelen bir yiyecek var ama emzigi sanmiyorum cunku onun bos oldugunu biliyorlar
tarafından
Biberonda istemedi kaşıkla yedirdim
0 oy
(8,658 puan) tarafından
Benimki 25 günlük emzik baya emiyo bu postu gördüm şimdi korktum açıkçası benide emiyor biberonda alıyor 
tarafından
Ya yapsa galiba hemen emmeyi bırakır gibi geliyor bana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu