Bas edemezsiniz, etmeye de calismayin. Kendi haline birakacaksiniz. Derinlerde bir yerlerde eziklik hissediyor olmali ki bulduğu ilk firsatta o ezikligi kapatacak elinin altinda her ne varsa ki burada cocuklari olmus, onlara sarilmis. Toplumda fabrikalar ne yazik ki bu turden kadinli erkekli cok uretti cok fazla var.. Siz kendi hayatiniza kendi ailenize odaklanin. Sınırınızı cekin. Allah en kisa zamanda gonlunuze kalbinize gore versin.
Ben olsam utanirim valla sevemem de bisi de paylasamam da gorur uzulur diye dusunmesi lazim biraz
Her zaman yanımızda olan Rabbimiz şuanda da yanımızdadir sen Allah zikrini çekmeye devam et Allah sedigi kullarini sinarmis sen hiç okuduğun yada birinden duydun mu firavun hayati boyunca bı ağrı sancı çekmiş ama Hz. Eyüp a.s nasıl çekmiş o hataligih artık eşi çocukları bırakmış onu gene de Rabbimize bir kelam etmemiş taki hastalığı kurtlanıp şeytan gesgese verene kadar ben bu zamana kadar hep Allah'ım sen layigila ulaştır diye dua ettim çok şükür şimdi herkes yerinde sende namazlarini kılarken bırakma duani esirgeme dualarım seninle canım
Hiç bir elti ile başedilmez cnm takma kafana ALLAH sana tekrar çocuk nasip etsin.
KUMA GEMİSİ YÜRÜMÜŞ ELTİ GEMİSİ YÜRÜMEZMİŞ...
Belki sana öyle geliyordur canm hasas dönemdesin çünkü
Eğer zaten kasıtlı bilip bunu yapıyorsa Allah bilir ne olacağını artik. Bende hamile kalmamıştım bir kaç yıl eşimin halalari hep bize ceket atıyorlar hamile kaliyoz yok hamile kalamiyosan senin yerine biz kalalim bile dediler ne ayıp ve iğrenç şeyler.eltim yok ama maşallah eşimin 4 tane halalari var yaşları bana yakın.Allah ima şükür 16 haftalik hamileyim şimdide hayırdır havalandin hamile kaldın kalali diyorlar töbe töbe laflara bak. Ben hamile kaldım biri Çıldırdi 2.ci çocuk yapcam die kaç kere gitti aşılama yaptırdı olmadı. Beni çok uzmuslerdi Allah a havale ettim. İnan zor birsey bekle sabret kimseye bakma sen uzulmede keyfine bak yine olur Allah in izniyle
Uzak dur canm gitme yanina bile çağırma en iyisi oyle ben oyle yapiyrn kafam rahat eskiden kocamla onun yuzndn kavgmz eksik olmazdi evde
Valla ben de evin en büyük ogluyla evliyim 2 numaranin karisi var bide benden 4 yas küçük ilk evlendi nasil artist nasil kibirli kocasiyla ayni yastayim bana yenge der kendisi benden 4 yas kucuk adimi söylüyor bana yanimda kocasiyla öpüşüyor falan kocasi bunu kucagina aliyor saygisizlik filan beni saymiyorlar yani ben buna bir ayar verdim cok buyuk kavgalar oldu herkes birbirine girdi 1. Bana yenge diyecek dedim 2. Yanimda hareketlerine dikkat edecek dedim k.pederime saydim eltiye de bi azar cektim aramizda mesafe olcak haddini bil diye simdi gayet iyiyiz yenge yenge her cumlesinde bir yenge var his fesatlik yapmaz evin buyuk ogluyla evli olabilir ama yasi senden küçükse saygi gostermek zorundaa esinle de konus bence kendine gelsin ayiptir günahtır
Bnmki de parasıyla hava atmaya çalışır. Çözümü basit bir araya gelmeyeceksin düğün cenaze dışında. Ben öyle yapıyorum görgüsüz çünkü. Önceleri kayınbabalar herkesi toplayıp yemeğe çağırırdı Giderdik bizde. Gerçekten hayatımda bu kadar yalaka bir insan görmedim hayatımda. Kendi eşi kaynım yani o bi kere çok yalakadır herkesle arayı iyi tutmak için böyle demişti herkesin içinde. Sen Allaha sığın. Ondan daha hayırlı evlatlar verecektir sana. Görüşmemek en iyisi, gördükçe strese gireceksem ki stres bebek olmaması için en kötü şey görmem yüzünü daha iyi
Sen bosuna kendine dert yapiosun canim benim daha erken rabbim yine nasip eder belkide sen cocugunu kaybettin oda uzulüp cocuklarina daha sıkı baglanmak istemistir
Belki sen Hassas bir dönemdesin sana öyle gelmiş olabilir canım. Sonuçta çocuğu tabi sevecek. Görmezden gel üzülmüş olablrsn ama bilerek yaptığını düşünme sonra her hareketi batar
Ben bu eltileri bu kadar takanları anlamıyorum senin kardeşin mi annen mi baban mi boşver kendi kendine oyalansin dursun dış kapının dış mandalina benim gözümde .Hiç sıkı fiki olmam gidip gelmem .Fazla samimi olma öyle birşeyi kasıtlı da yapıyorsa kendi terbiyesizliği Allah büyük boşver takma bile
Elti Eltiye kuma gibi olurmuş zaten, Allah büyüktür sen içini daraltma bacım.
Allah en kısa zamanda evini kucağını doldursun
Simdiden böyle yapiyorsa ilerisini hiç dusunemiyorum.üzümünü ayırt çöpü kenara bırak yani sadece kocan sana yeter.Bir de devir degisti cnm artik herkes kendisine kapandı kimseyle görüşmek zorunda degilsin.Eşine görüşmek istemediğinin nedenini de anlat.Uanlat.Umursamaz oldugunda seni ezemicekler vede gözlerinde kıymetli bile olucaksın benden sana tavsiye
1,493,919 soru
24,407,627 cevap
350,661 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın