Eşimden uygulamalı oğrendiğim bir sünnettir. Tabağı sıyırmak her zerresine kadar yer.
Yemeği, ekmeği nimeti cope atmamaya özen gösteririz
İsraf etmemeye çalışıyoruz. Bazen görüyorum insanlar ekmeği ne kadar çok atıyor sebebini anlamıyorum tamam hayvanlar da yiyecek elbette ama bazen bir poşet dolusu ekmek çopte dururdu
Burda eşi fırıncı bir anne vardı yorumlarda okudum, fırınlar bayatlayan ekmekleri ne yapıyor.
Ne güzel maşallah. Bizde de bayatlıyor zaten ister istemez. Hiç bir şey yapamasam bile yudum yudum yapar fırında kızartırım rondoda çekerim galete unu olur köftelere vs hiç ziyan olmaz şükür. Galete unu alıyoruz zaten. Böyle çözüm buldum
1,489,118 soru
24,339,758 cevap
345,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın