0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (1,380 puan) tarafından
Dün esim olack adam canımı öyle bir yaktı ki her yerim siş mor o kadar kücük gordü ki ustelik yetimim ben be ...ona öyle sıgınmistm .Canımın acısiyla Rabbim sana kötü haberler versin seninde canın yansın dedim bugün ailesi kaza yapmis cok sükür bir seyleri yokmus hafif bir kaza olmus .Gitmis hemen hastaneye götürms annesini tabiki götürecek evet ama ben dün belki de ölecktm bugüne kadar da goturdgnü gormedim .Disaridan bir el de olsa öyle yapar merhamet eder de evindeki cocuklarinin anasına neden acımaz insan .Yaptikları ettikleri bir yerlerden cıkiyor iste  ama onun hicbir seyden ders alacgini sanmyrm Allah islah etsin böylelerini .Acıttıgı yerden acısın canları hepsinin .

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allahim yar ve yardımcın olsun cnm gerçekten Allah ıslah etsin diyorum bende 
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm  kimsenin ahi yanına kalmaz yaşattığını yaşamadan ölmez mişşin
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Rabbim kimsenin ahını koymaz da beddua etme  çok günah  Rabbime havale et ailesine çevresine   ilenme canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda duzelirsin
(1,380 puan) tarafından
Canm beddua etmek istemyrm ama canım öyle bor yaniyor ki onun karsisında ben bu kadr acı cekerken onunda canı yansın istyrm annesi babasina niye edeyim yazik onlarn ne sucu var ki
(7,617 puan) tarafından
Rabbim  çok büyük kuzum tez zamanda dizlerinin üstüne çöküp senden af dilesin inşallah  rabbim im adaletine sığın
0 oy
tarafından
Rabbim ayıktırsın kuzum senin ahınla daha başına neler gelecek haberi yok nekadr aciz 
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Şikayet etmedin mi polise. Adli süreçte kesin ceza alıyor. Eşe karşı şiddet şikayete tabi de değil. Kesin ceza yani. Nasıl kıyıp vurabiliyolar anlamıyorum. Allahın cezası adam. Allah ıslah etsin 
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun kuzum ya
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Allah ın sopası yok

Bu gün ailesine yarın kendisine

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 375 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,355 puan) tarafından soruldu
0 oy