+1 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde (14,973 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben urfadayım sıcak bölge :) kışlık almaya başlasam mı diye baktım ama bir eşofman takımı 90 lira lcw defacto falan. İnce pijaması var 4 5 takım acaba beklesem çeşit ve fiyat değişir mi bana mı çok geldi ya da? Bir de toplu almak mı parça parça almak mı mantıklı kızlar?.

Severim sizi, güzel pazarlar

21 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Uygun gördükçe almak daha mantıklı gibi ama smdi mağazalarda henüz kışlık yok netten alacam diosan outlet bölümlerinde baya uygun oluo 
(14,973 puan) tarafından
Canım lcw da kışlık var ama açıkçası pahalı geldi bana outlet bile en az 70 aşkım ya
(45,021 puan) tarafından
Aboooww
(45,021 puan) tarafından
Evet pahalı son alışın zaten oda mecbur alcam ben sitesinden almıştım mağazada para iadesi yaptırım dedim oda sadece kartla ödemede mağazada para iadesi oluyomus ben nakit odemistim onun yerine ürünler toplamında hediye kartı verelim dediler aldım bekliyorum ne zaman gelir diye zaten bidada lcden almayı düşünmüyorum bı eşofman alt 60/70 lira
(14,973 puan) tarafından
Ne yaşadın kuşum lcw da ki iade istedin
(45,021 puan) tarafından
Büyük oldu bedenleri canim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bütçeye uygun olanları gördükçe daha mantıklı bence .

(14,973 puan) tarafından
Sanırım parça parça mantıklı dediğin gibi
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Para varsa toplu al derim yoksa parça parça alabilirsin bide çocuk ve bebek kıyafetleri çok pahalı bune be 
(14,973 puan) tarafından
Aynennnn kendime 40 liraya tişört alıyorum kıza 50 ye benimkinden 3 tane çıkar ona.
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ben civilden aliyorum hep daha uygun canim 12 13 liraya taytlar falan vardi dogacak cocuga alisverise ciktigimda 2 yasindaki kizimada bakmistim bi kere lc den almaya kalktim cok pahali geldi bana
(14,973 puan) tarafından
Civilden hiç almadım balım ama bir deneyeyim iki üç parça ile. Geçen seneye kadar aldık lcw dan ama bu yıl çok fahiş fiyatlar
(3,101 puan) tarafından
Ben kizima bayramlik almak icin gitmistimde lc ye cok pahali geldi dedigim gibi 2 3 tane elbise aldim 25er liradan civilden bayramlik bence cok uygun
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Merhaba canım. Ben de malatyadaym. Eylül ayı bir geldi pir geldi. Havalar buz gibi oldu. İki gündür kıyafet bakıyorum ama çok pahalı dediğin gibi. Bir de bebeğim daha 50 günlük. Üç beş giyecek daha olmayacak kıyafetler. Çocuğun yediği helal giydiği haram diye bir laf var çok doğru. Şimdi bile birkaç tulumu olmuyo. 
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
6-9 ay kiyafet al cnm.
(14,973 puan) tarafından
Canım bebeğin sağlıkla büyüsün arkadaşın dediği gibi özellikle altları 6-9 bak yıl sonuna kadar giyer. Kıyafete yüklesek maaşı başka ihtiyacı yok sanki bebeğin gibi oluyor ben de açıkçası çok harcayınca israftan korkuyorum
(9,076 puan) tarafından
Aynen öyle. Bi sürü hediye geldi zaten. Yeni doğdu diye herkes küçük almış. Yazın tek zıbınla geçti zaten. Kışlıkları az büyük alayım bari bu seneyi bitirsin
(9,076 puan) tarafından
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Tecrübesizlik var. İlk bebeğim ailemden uzaktayım. Kendi başıma halletmeye çalısıyorum herseyi.
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Valla bu sezon çok pahalı hiç hiseyiyok kızımın şimdilik bir eşofman ikitabe kalın tayt üç tanede sweatshirt aldım 30TL'den buldum gücüm ona yetti valla 
(14,973 puan) tarafından
Canım en iyisini yapmışsın benim burada bebek mağazası yok öyle olanlar da uyduruk kaydırık iki yıkamada solacak şeyler bu yıl bana da çok pahalı geldi
0 oy
(607 puan) tarafından
Valla canım ben gidami bile toplu alırım aydan aya bize yetiyor , kıyafetleri de toplu alırım. Kışın fiyatlar daha da artıyor ama indirmdekilerden alabilirsin. Ben kışın almayı tercih ediyorum. Genelde istediğim ürünler o zmn daha fazla bulunuyor
(14,973 puan) tarafından
Balım toplu alınca açıkçası tekrar sene içinde beğendiğim şeyi alamıyorum eşim varsa alma bu yıl giyecek diyo haklı olarak o yüzden çekincem
(607 puan) tarafından
Artık sen bilirsin canım , ben öyle yapıyorum ufak tefek ihtiyaçlarımı yine alıyorum tabi eşim birsey demiyor tercih senin
0 oy
(11,061 puan) tarafından
Daha tam kışlıklar gelmemişti LCW ya dün baktım ve Cidden çok pahalı bir fermuarlı sweat alıyım akşam serinliginde giysin dedim ne model var ne olanlara el degiyo küçücük bir hırka 70 lira şişme yelek baktım 120 180 lira arası başka yerlere bakicam artık 
(14,973 puan) tarafından
Mağazada yok balım İnternetten baktım ben de ve şok oldum basit düz eşofman takımı 90 lira
0 oy
(1,315 puan) tarafından
13 aylık doğduğundan beri 2 takım elbise almışım hep ablam kiz kardeşim verdi bu kışında onlar yoladilar hep fazla gelenleri de dağıttım burda komşulara depoda küflenmesin diye 
(14,973 puan) tarafından
En iyisi canım çocuklar arasında kıyafet alışverişi çok mantıklı
(1,315 puan) tarafından
Kesinlikle yabacı değil sonuçta yegenden yegene geliyor  :)
(14,973 puan) tarafından
Biz de öyleydik küçükken bizim kızın talihsizliği sülalenin en miniği:)
(1,315 puan) tarafından
Herşey nasib  :)
0 oy
(279 puan) tarafından
E bebekten yapıcam bu hafta 
(14,973 puan) tarafından
E bebeğin kalıplarını zıbın dışında kullanamıyorum aşkım ben ya çok dar ya aşırı uzun
0 oy
tarafından
Ben 3 evladıma da hep lcwaikiki den alırım sindilik pek birşey almadım aldığım zaman ise toplu alıyorum 
(14,973 puan) tarafından
Ben de seviyorum lcw canım sorun şu ki bu yıl 90 100 arası hep fiyatlar
tarafından
Ya oyle tabi ama cok kaliteli cocuk kıyafetleri o kadar cok yikaniyorki yine de iyi dayanıyor kıyafetler
Uygulamasi biraz daha hesaplı
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ben almicam zaten yeterince var.
(14,973 puan) tarafından
Ne güzel şanslısın canım
(3,895 puan) tarafından
Valla bizde gidip alisveriş yapamiyoruz herşey cok pahali 3 buçuk yasindaki kızım halalarinin verdiği 5-6 hatta 8 yaş kiyafetlerini giyiyor bende israfi sevmem o yuzden çok aldirmiyorum. :)
(14,973 puan) tarafından
Ben giyim seviyorum ama israf kısmı vicdanen çoook rahatsız edıyor kuşum o yüzden bu yıl mantıklı alışveriş yapmak istiyorum
0 oy
tarafından
E bebekten aldim 60 tl takimlar 
(14,973 puan) tarafından
Canım e bebekten ben kalıp tutturamıyorum
0 oy
tarafından
Bence sezon sonu almak daha iyi asljnda çok iyi indirim oluyor
(14,973 puan) tarafından
Evet şu an yazlıklar indi ama iş işten geçti :)
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Sanada kuzum...

Ben daha almadım başlamadım bakalım bu sene mont bot hep alınacak oooof
(14,973 puan) tarafından
Montu var balım bot almam zaten tüm gün evde çıkacağı zaman için de araba ile gideriz spor ayakkabı giyer. Ama eşofman hiç yok bizim de
0 oy
(3,256 puan) tarafından
Daha tam kisliklar cikmamis. Ben uyku tulumu ve ince uzun kollu takımlar aldim. Esiyor buralar soguk geliyor 
(14,973 puan) tarafından
İnce pijaması var canım 4 5 takım kasıma kadar atar onlar. Uyku tulumu ben de alıcam üzerini asla örttürmüyor
(3,256 puan) tarafından
Varsa ne guzel bizimkinin hep küçülmüştü :) uyku tulumu sart ya benimki de hic ortmez üstünü e bebekten aldim bu sefer insallah guzel gelir
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İndirim de buldukça hoşuma gidenleri alıyorum . Geçen GAP te 2.indirimdeydi . 2 tane uzun kol zıbın aldım . Öyle beğendikce alıyorum 
(14,973 puan) tarafından
GAP ten hiç almadım açıkçası canım denk gelirsem bakayım
(1,466 puan) tarafından
Ürünleri güzel indirim de oluyor devamlı tavsiye ederim . Hm,us polo,mango , zara , gap bunlarin ürünleri çok güzel
(14,973 puan) tarafından
Hm uspolo kullanıyorum canım zara denemedim açıkçası
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Yok kuzum daha almadık ama kisliklarida az olanlarda baya eski bakalım benimde kisliklar fazla yok 
(14,973 puan) tarafından
Her sezon alışveriş hem güzel hem de insan diyor havaya bu para büyük alsan o da emanet gibi çocuk rahat edemiyor canım benim gecen yıldan bi montu oluyo
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Hayır daha çok erken ekim gibi alıcam
(14,973 puan) tarafından
Ben de bakam dedim de selo bakmaz olaydım :')
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Gecen kış baya almıştım hala etiketi üstünde olan bir sürü kıyafeti var Allahtan büyük almışım bu kış onlar bize yeter :) e bebekten indirim vardi hepsini ordan almıştım..sende istersen waikiki ve defactonun outlet kısmından bakabilirsin çünkü kış yaklaştığı için fiyatlarında değişiklik olmaz hatta artadabilir

(14,973 puan) tarafından
Outlet kısmına bakıyorum balım genelde ben de bakıcaz artık

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 475 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 482 göst.
30 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Denizela (191 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 570 göst.
17 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde terslale (3,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 785 göst.
22 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Merve33soyturk (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,522 cevap

329,752 kullanıcı

...