0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kizlar artik ihtiyaci olanlar bile yardim alamiyor ya herseyden umudumu kestim kac gundur dusun Allah dusun kafayi yiycem komur yardimina basvurmustuk gorevli memur geldi evimizin durumunu gormesine ragmen bile yardim cikmamis diyorum gercekten durumum olsaydi ac gozluluk yapsaydim cikardi yardim cimerede yazdim kac defa yok cikmamis red edilmis nolcak bu insanlarin durumu kendimi gectim artik o kadar cok ihtiyaci olan insanlar var belki biz bi kac torba aliriz ara ara ama hic alamiyanlar nolcak olmus komurun tonunun parasi 1000 küsür Allah yardimcimiz olsun cumlemizin kömürü gectim hersey pahali ya soba alincak adam diyor 1000 lira bu nedir altı ustu bir soba insallah şu durumlar duzelir biraz fiyatlarda dusus olurda insanlar bi rahatlar pekte umudum yok ama..

3 Cevaplar

0 oy
(1,876 puan) tarafından
İnşallah kuzum ya Rabbim yatdimciniz olsun gerçekten kış geldi ama çocuğun doğru dürüst kisliklari yok benim yok napacaz diye düşünüyorum olanlarda hepsi yemek lekeleri var fiziğe gidip geliyor onları giydiripte gonderemem
(3,101 puan) tarafından
Bende ayni durumdayim canim dogumum yakin bide ufak tefek dogacak cocuga aldim ama daha cok eksigim var benimde ayni hic kislik yok 2 yasindaki kizimada almam lazim besik yok ortalikta nasil yetircez hic bilmiyorum esimide bunaltmak istemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin inşallah cnm Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah 
(3,101 puan) tarafından
Amin canim cumlemizin insallah
0 oy
(25 puan) tarafından
Ancak içimizdeki yabancilara yardim edilir türk miletini gören yok nereye gitsem afgani sureyesi somalisi çalışıyor
(3,101 puan) tarafından
Aynen oyle canim kendi ulkemizde biz yabanci olduk
(25 puan) tarafından
Dün kızımı parka çıkardım Somali kadinlar bir görsen müzik açıp oynuyorlardı heryere taksi ile gidiyorlar
(3,101 puan) tarafından
Bizde sürünelim iste onlar rahat rahat veriyor taksi parasini falan demekki biz guc yetiremiyoruz biyere gitsek taksiye versek geriye kalana ne vercez diye dusunuyoruz bi markete gidiyoruz 100 liraya bi poset dolmuyor bi peynir olmus 25 30 lira
(25 puan) tarafından
Aynen valla herşey pahalı herseyin hesabını yapiyoruz yetecekmi diye onlar ise ekmek elden su gölden ohh
(3,101 puan) tarafından
Canim sen ankaralimisin 06 yaziyor ya nickinde ondan soruyorum
(25 puan) tarafından
Evet angara
(3,101 puan) tarafından
Bende ankaraliyim kiz neresindensin
(25 puan) tarafından
Etlik sen :)
(3,101 puan) tarafından
Bende sereflikochisar canim
(25 puan) tarafından
Memnun oldum tanıştığıma
(3,101 puan) tarafından
Bende memnun oldum canım❤

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
+14 oy
29 cevap 1,300 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde incitanem (8,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 87 göst.
14 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde 507578353142 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
14 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde 507578353142 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,276 soru

24,028,647 cevap

328,573 kullanıcı

...