0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (2,976 puan) tarafından

Kizlar oglum 2 yaş 6 aylik ve konuşuyo her şeye akli eriyor yani 

Kakasini yaptigi zmn kaka yaptim beni yika diyor çiş yaptiginida anliyor banyoda yap diyorum yapiyor 

Bahçeye çikmiştik bezini açtim kakasini yere yapmiş beni çagiriyo kaka yaptim diyor artik tuvalet egitimi vermenin vakti geldi sanirim 

Lutfen bana yol gosterin ne yapmaliyim ne yapmamaliyim bilmiyorum her yeri batircak evde biliyorum titiz biriyimdir temizlersem bile pis gibi gelicek evin her yerini batirmadan tuvalete nasil alistira bilirim şimdiden cevaplariniz için teşekkur ediyorum :'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evini batırmadan tuvalet eğitimini unut kuzum mecbur olucak benim kaçıncı denemem evim mahvoldu ama hâlâ başarılı olamadık ama senin çocuğun bence tam zamanı kolay gelsin 
(2,976 puan) tarafından
Seninki ne kadarlik kuzum
Bahçenin her tarafina kakasini yapmiş çildiricam ya :(
tarafından
25 aylık kuzum benimki çocuk canım daha bilmiyor ki biliyorum çok sinir bozucu ama sabırlı olmamız lazım:((
(2,976 puan) tarafından
Ahh ahh eve getirdim şimdi
Başima ne işler acicak Allah bilir
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Eee tabi kiz kocaman olmuş öğret artik 
(2,976 puan) tarafından
Gozumde çok buyuyo ya off
0 oy
(181 puan) tarafından
Neredeyse 3 yaşına gelecek öğret tabiki ben bir buçuk yaşında öğrettim o zamanlar eşim işsiz kalmıştı beze para yok mecburluktan 1 haftada öğretmiştim:) 
(2,976 puan) tarafından
Ay nasil ogretdin kiz harikasin valla
Gece ne yaptin peki saat basi kaldirdinmi uykudan
(181 puan) tarafından
Gece gündüz hiç bez takmadım 3 5 kere kaçırdı gecede 2 saatte bir kalktım çişini yaptırdım
Gündüzleri 10 dakikada bir 1 dakikalığına oturttum lazımlığına çabuk alıştı çocuğu lazımlıkta saatlerce oturtup bıktırmiycan az az sık sık oturt
0 oy
(780 puan) tarafından
Maşallah canm herşeyi biliyo diyosun oğlum da tam 2.5 yaşındaydı bıraktığında 3 günde bıraktı 1 haftada da gece bıraktı söylemesi gerektiğini biliyorsa kolay öğrenir sürekli sormalisin bıkmadan yok dese bile hatirlatmalisin sürekli 
(2,976 puan) tarafından
Inşallah benimkide çabuk ogrenir gece zorlanicam biliyorum

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 898 göst.
+1 oy
63 cevap 2,258 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde H..A .V.V.A.M (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,007 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.

Kategoriler

1,477,849 soru

24,189,303 cevap

336,821 kullanıcı

...