0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Okuyanlar bilir esrar kullandigini ogrenmistim ve baya tehtit fln ettim babasina solemkle polise sikyt etmekle vs once 1hafta kaldim 10 kere konusmadik simdi hergun kac kere ariyo ne bilim bitanmler seni seviyorumlar onlar bunlar havada icusuyor yanlis bisy yapma yakaladigim an bu sefer dinlemem bile diyorum yapmam yapamam ama hic bisy deme kimseye fln diyr ne bilim acba hala kullniyormu suphem devm acaba kac kere kullandu

7 Cevaplar

+1 oy
(1,346 puan) tarafından
Ilk eşimde kullanıyordu defalarca söz verdi ama yine gizlice devam etti boşandm bağımlılar sonucta
(495 puan) tarafından
Iki kez kullandim dedi cocgun uzerine yemin etti inandim yakladigim an affetmem
(495 puan) tarafından
Vlla bilmiyorum artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Takip et kullanıp kullanmadığına
(495 puan) tarafından
Edecem de suan yaninda degilim evime gittimmi takibe devm
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Rabbim kursağından kessin inşallah birdaha yapmasın.
(495 puan) tarafından
Ins canim affettim dwvam ederse affetmem
(1,242 puan) tarafından
İnşallah bağımlı değildir
(495 puan) tarafından
Valla ins ole umarak affettim zaten
(1,242 puan) tarafından
Bekle bakalım takip et
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Bir kaç sene önce amcamın oğlu  kullanıyor bu illeti karısı yakalıyor. Yeminler ediyor bir daha icmicem diye. Affedip barisiyorlar. Bir kaç ay sonra gelinin bileziklerini tek tek çalip madde almaya başlıyor. Gene aynı seneryo budefa hamile filan diye ailerde barıştırmaya çalışıyor. Çocuk rezil olmasın falan filan... Kızın hamileligi riskli  o halde gene vazgeçemiyor bir gün eve geldiğinde bu beyin özgürlü salonun ortasinda iki seksen yatar halde buluyor ambulans filan da gelmiyor böyle bir vakaya ozman için şimdi nasıl bilmiyorum. Bizim ***** komaya kızda ameliyata girdi o gün hastaneden çıkınca boşadı bunu yani kısacası demem o ki bir kere bu illeti içen kolay kolay  vazgeçemiyor. Bir yerden sonra bir tık bir fazlasini arıyor. ( Bu arada ne tedaviler ne komalar hiç biri işe yaramadı asalak gibi yaşıyor. Ayda bir duyuyoruz komaya girmiş diye annesi babası her gün ölsün diye dua ediyor. ) 
(495 puan) tarafından
Yaaa ne bilim babasiz buyuyunce cocugumda babasiz kalsin istemedim guvenmek istedim de ikinci defa affetmem
(1,260 puan) tarafından
İnşallah akillanir bir keredir. Rabbim ysrdimcin olsun canım. Ama öyle bir adamlada sözünü tutmaz kullsnir filan çocuk büyümez ,böyle adamla
(495 puan) tarafından
Aynn ole baklin nabacam zamn
0 oy
(964 puan) tarafından
Ben şunu düşündüm sen kimseye deme diye öyle davranıyor.icinden geldiği için değil.cunku cümle içinde de kullanmış o kelimeyi.cocigun yoksa yapmayı düşünme bence
(495 puan) tarafından
Bi cocugum var ikinciyi dusunmuyorum dusunmek bile istemiyorum artik bisy olursa biri zarar gorecek iki tane zarr gormesin diyorum
(964 puan) tarafından
Benm dayimda kullanıcı idi.bide takıldığı satan arkadaşlarla yakalandı içerde şuan 17 yıl verdiler .iki çocukla karısı kiralarda sağdan soldan gelen parayla arada ise giderek geçimini sağlıyor bide içerde ona gönderiyo.akillanmaz bunlar maalesef.ben değişeceğini sanmıyorum
(495 puan) tarafından
Aynn bende ama inandin simdilik
0 oy
(163,561 puan) tarafından
bacim bu sigara degil videolarxa var bagimlolar almayinca neler neler yapiyo korkmuyomusun
(495 puan) tarafından
Korkmuyorumda degilim korkuyorum ama ne bilin
0 oy
(1,886 puan) tarafından
İnşallah bırakmıştır canım kolay kolay bırakılmiyor halamın oğlu da kullandı hergun gözümün önünde krizler geliyordu ona birdaha içmesine izin verme sakin
(495 puan) tarafından
Gorursem yakalarsam neler olur artik bilmoypm

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,223 göst.
19 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,223 soru

24,180,547 cevap

336,311 kullanıcı

...