+2 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ben 3 senelik evliyim ve açığım ama aman aman Bi açıklığım yok askılı ipli şort giymem, ve kapanmak istiyorum içimden geliyorum eşimin yada ailemin bir baskısı yok, yani düşünüyorum açık olmamım bana bir faydası yok ama kapalı olursam manevi açıdan sanki daha huzurlu olucak gibi Bi hissiyat var icimde sizlerin düşünceleri nasıl özellikle kapalı olan kardeşlerimden yorum almak isterim şimdiden teşekkür ederim  
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kuzum içinden bu denli geliyorsa davet ediliyorsun demek ki <3 davete icabette sünnettir :)

-Reklam-
+1 oy
(64 puan) tarafından
İçine düşürmüş mevlam erteleme çünki hayırda acele etmek gelir ne kadar güzel rabbim içine sevgisini hissettirmiş rabbim hakkıyla rızası üzerine taz vakitte nasip etsin 
0 oy
tarafından
Çok güzel Bi düşünce bence canım

Eminim ki sana yakışacaktır 
(15 puan) tarafından
Çook teşekkür ederim güzelim içimden çok geliyor kapalı olmak
tarafından
Rabbım hakkıyla nasıp etsin inşallah cnm
(15 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(219 puan) tarafından
Inşallah hayırlı bir şekilde istediğin olur canım bence çok güzel bir düşünce ♥️
0 oy
(279 puan) tarafından
Böyle bir karar vermişsin en kısa zamanda gerçekleştir 
0 oy
tarafından

Ne güzel bi his başarabileceksen kapan gülüm ama şimdi kapanıp bi kaç ay sonra açılma lütfen ben bi hata yaptım geri kapanamadım maalesef:ermm:

tarafından
İstiyosan kapanabilirsin ben bu dayatmaya karşıyım insanız sonucta hatalar yaparız. Tamam tesettür oyuncak degil ama dinimizde de zorlama yoktur ve tesettür kolay bisey değil manevi bir ağırlığı var alışana kadar. Bende yillar once kapanıp açıldım herkes bi laf etti en sonunda hepsine hic birinizin rizasi icin kapanip acılmadım haddinizi bilin dedim herkes sustu sonra kapandım elhamdülillah 10 yıldır kapalıyım hatta o hatamdan ders aldım bazi hatalar ders veriyorsa güzeldir. Kimsenin eleştirilerine kulak asmamak lazım
0 oy
tarafından
Çok güzel bir şey Allah bizlere de nasip etsin inşallah 
0 oy
(496 puan) tarafından
Allah birgün içime verirse kapanırım dedikleri bu olsa gerek :) Allahım gönlüne göre versinn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 109 göst.
+1 oy
21 cevap 327 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...