işyeri ile yemege gttim kızlar ısrar ettiler . müdürmüzü cok severdim bayan sırf onun için gttim 2senedir işe gitmiyorum ya bi senesi ucretsiz izin hiç ama hiç özlememişim samimiyetsiz davranışlar laf sokma telasları herkeste bir dedikodu.. neyse herkes haliyle gözler üzerindeydi kıskanclık fln dolu tabi bana hak hatır soruyor mudurumuz bile beni görünce kostu diger memurlar napysn diye bana geldiler kızımı da götürdüm pertimi cıkarttı orda benm ..herkes sevdi etti fln .. bitane cocuk var benden 4 5yas kcuuktur ama dil pabuc serseri esrarkesin teki içer gezer .. tehlikelidr..herkese satasıyor neyse banada dediki cocugun askere yollayıp gelseydin dedi bende nealala dedm diger arkadasta hani erkek olsaydı dio yani biz ıslak sacmalamaylım die susarız sonucta cocugum kız aklına gelmedide kızla ilgili bi cule bende dedmki burun haklarımı kullanıp öyle gelcm kafanı yorma sen tenellıokulada baslatcam dedm sustu snra bebe fln yapmam ben evlenmem dio bebe iyi mutluda senın sacta beyaz cıkmıs dio smdi herkeste beyaz var ve onlar boya saf dedim bende Allh sana da versin de gör dedm aslında sey demelymiştm sen benım yasına gelip 2bebe babası ol dede olursun smdi dede olmussun zaten demeliydim die içim içimi yedi .. hep gözler bendeydi kızımdaydı cok sevdiler ne tatlısın die ama samimi gelmyr kmse kalitesizler esime anlattım oda sussaydın bazılarına cvpbermeye gerek yon dio bende hemen bozulutorum gec cvp aklıma geliyor siz olsanız ne dersiniz nasl tavır sergilerdiniz .. bide işyerinde fena insanlarda var yani ben işe basladgmda degisk tavır sergilemek istyrm kendimi degiştirmek istiyorum nasl olacak bu mesela milletle bende dalga gecmeyi hemen pat lsflıı olmayı bozulmayp iyi laf sokmayı aa ezgi degişmiş demelerini istyrm ..sırf müdürüm için gttim wlla ustu de cok emegi var die