0 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,713 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
işyeri ile yemege gttim kızlar ısrar ettiler . müdürmüzü cok severdim bayan sırf onun için gttim 2senedir işe gitmiyorum ya bi senesi ucretsiz izin hiç ama hiç özlememişim samimiyetsiz davranışlar laf sokma telasları herkeste bir dedikodu.. neyse herkes haliyle gözler üzerindeydi kıskanclık fln dolu tabi bana hak hatır soruyor mudurumuz bile beni görünce kostu diger memurlar napysn diye bana geldiler kızımı da götürdüm pertimi cıkarttı orda benm ..herkes sevdi etti fln .. bitane cocuk var benden 4 5yas kcuuktur ama dil pabuc serseri esrarkesin teki içer gezer .. tehlikelidr..herkese satasıyor neyse banada dediki cocugun askere yollayıp gelseydin dedi bende nealala dedm  diger arkadasta hani erkek olsaydı dio yani biz ıslak sacmalamaylım die susarız sonucta cocugum kız aklına gelmedide kızla ilgili bi cule bende dedmki burun haklarımı kullanıp öyle gelcm kafanı yorma sen tenellıokulada baslatcam dedm sustu snra bebe fln yapmam ben evlenmem dio bebe iyi mutluda senın sacta beyaz cıkmıs dio smdi herkeste beyaz var ve onlar boya saf dedim bende Allh sana da versin de gör dedm aslında sey demelymiştm sen benım yasına gelip 2bebe babası ol dede olursun smdi dede olmussun zaten demeliydim die içim içimi yedi .. hep gözler bendeydi kızımdaydı cok sevdiler ne tatlısın die ama samimi gelmyr kmse kalitesizler esime anlattım oda sussaydın bazılarına cvpbermeye gerek yon dio bende hemen bozulutorum gec cvp aklıma geliyor siz olsanız ne dersiniz nasl tavır sergilerdiniz .. bide işyerinde fena insanlarda var yani ben işe basladgmda degisk tavır sergilemek istyrm kendimi degiştirmek istiyorum nasl olacak bu mesela milletle bende dalga gecmeyi hemen pat lsflıı olmayı bozulmayp iyi laf sokmayı aa ezgi degişmiş demelerini istyrm ..sırf müdürüm için gttim wlla ustu de cok emegi var die

6 Cevaplar

+2 oy
(5,328 puan) tarafından
Hayatımı insanlara laf sokmak için yaşamayı tercih etmiyorum en fazla kim bende ne görüyorsa kendisinde  gördüğü içinidr yani kısacası kendinde olanı bende arama derdim en fazla
(2,713 puan) tarafından
öyle de söyluyplar ama istedign kadar yok de  lavur luvur hiç svmiyorm
(5,328 puan) tarafından
Kuzum sen zaten başta hata yapıyorsun bu dünyada hangi insan oğluna laf yeyiştirilmiş ki sende yetiştiresin bırak hiç muhatap  olma
tarafından
Şuan kafaya takma o zaman. Bidaha da görüşme bahane bul.
(2,713 puan) tarafından
öle cnm esimde dedi agız bukup baska yere kafayı cevirseymstm yada dalga geçerek anlamadım senı die
(2,713 puan) tarafından
aman benm en buyuk skntım mal gibi takar m
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok dengesiz bir cocukmus valla sinirlerimi ayar etti ! 

Ben bir ortamda pat diye lafı sokanlardanim hatta bazen susmam gereken yerde kendimi kontrol edemem lap yapıştıririm lafı. Daha bu sabah kayinvalidem aradı görüntülü. Bende o ara kızıma yemeği elinde gezdirme diye bağırıyordm. Ta ordan kaynanamın komşusu bana sesleniyor telefondan. Oraya gelirsem yolarim haa bağırma çocuğa diyor. Bende beni öz anam yolamadi sen mi yolacan Gülseren abla. Dedim 1 dakika sessizlik oldu. :D sonra akşam kayinvalidem tekrar aradı. Kızım senin kapat düğmen yok mu diyor :ermm:

(2,713 puan) tarafından
öyle cnm dengesiz serserinin teki böyle hep hani magandalar olur ya ya abi la oglum öyle tip herkese satasır bende takmayın diyrm niye daha fazla laf denedm diyrm .. kalitesizlik akıyor ajajha iyi demssn nerden aklına geldi o laf kız  annenle kotu mu aranızda wlla hakedene yalıstırcn cvbı komsuna neymiş hadsizler  kmseyi iplemedimmama o mala sinir oldum görsen tipi tip degıl eli yüzü karıısmıs ickici haline bakmadan yo benm kızım kız cocugu asker ne alaka mal
tarafından
Yok hiç de kötü değil. Ben o komşuya sen kimsin demeye getirdim o anladi ☺️ akşam kayınvalideme de insanlarda kapatma düğmesi olaydı oğlunu kapatmıştm dedim ☺️☺️
(2,713 puan) tarafından
hahaha bana da ögret nasl geliyo bunlar aklına ben birilerine kotuluk yapmyrm fesat dusunmuyorm hırslanmyrm içime atıyorum bence ondan wlla iyi demssn he kendılernı mukemml sanmasnlr lafı cok guxel oturtmuddnz sen kımsin he
tarafından
Nasıl olduğuna dair hiç bir fikrim yok hep böyleydim ama sende susma altta kalma valla. İçi ata ata hasta olursun
0 oy
(2,713 puan) tarafından
bide zar zor gttim oraya aslında hiç gitmeyecekmiştim
0 oy
tarafından
Oldukça  mutevaziyim kimseyle laf dalaşına girmem Allah o ya kimsenin seviyesine inmemem icin aklima laf bile sokmaz hemde asla çirkeflik yapmadiklari sürece oyle zamanlarda agzimdan cikani da kulagim duymuyor oda Allahin hikmeti yine :) sende bosver kendin diyorsun keşin biri diye oylesine sadecw sie go dicen o söz yeterdi ona
0 oy
(3,104 puan) tarafından
O zamana kızlara askerlik çıkarmı bilemem de ben düğününü de yapar gelirim derdim. Hayırdır bensiz işler yürümüyor orda sanırım orda derdim. Ama şuna bir bak şuna bir bak ben bunu bırakıp da nasıl geleyim. Akşama kadar seni görmek var bide şu tatlı şeyi görmek var derdim bebegimi göstererek. Muhatap olmayıp cevap vermemk lazım ama ben sessiz kalıp oturamazdım. Sonuçta oturup sohbet etmek için toplanilmiş bir ortam. Sohbet konusu bana laf sokma sanatıyla gerçekleşiyorsa altta kalamazdım.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ne laf sokup beynini yoracaksın Kı hayordır kardesim dicek sin pat diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 370 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 926 göst.
27 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 379 göst.