+3 oy
752 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Evin altında aşırı çok vardı bu daha yavru gerçi daha minik olanı vardı da o yok gibi bişey bide hiç bir zararı yok elime aldım biraz sevdim ama dikenleri aşırı batıyor yawww bunu nasıl kıyıp ta yiyolar anlamıyorum :D

25 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından

Görünce korkarım nedense, elime hayatta alamam :ermm:

tarafından
Ben alırım kanımda delilik var benim :=)
(5,123 puan) tarafından
Harikasın :))
tarafından
Teşekkür ederim bebişim kız küçükken kurbağa nın kuyruğundannda tuttuydum çok peltek bişey :=)
(5,123 puan) tarafından
Hayvvan sevgisi var galiba baya
Ben korkuyorum küçükken denizde dikenliye bastım dikenlerini çıkarana kadar çok canım yandı denizde bişey dokunsa çok korkarım
Genel olarak hayvaları sadece uzaktan severim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allaaaam cesaret denince senin adın geliyor artık ablam aklıma hahaa ay yerim ya aşırı tatlııı ama uzaktann ❤️
tarafından
Aman kızz ne korkucam ben elime kurbağa almış insanım peltek peltek bişey di ahahaaa :=)
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Çok şeker maşallah 
tarafından
Evet evet geri bırakdım eşimle nasılda gidiyo hızlı hızlı oh be kurtuldum dercesine :=)
0 oy
tarafından
Gece altina kaçıranlar içinde eti sıfalidir ama kiyilmaz bu masumlara
tarafından
Yok canım ben kıyamam elleyemem nasılda şaşkın şaşkın suratı var ağlarım ben asla dokundurtmam :=)
tarafından
Ben kirpi cok severim bana göre en masum hayvanlarin başından gelir koyde aksam beklerdikki ortaya ciksinlarda sevelim ama yok cikarlardu kacarlardi korkutmak istemezdik :)
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Ay hiç sevmem  fareye benziyor koz diken atma dımı
tarafından
Yok kız uzun kalmadıki. Elimde bir dakika kadar sevdim birazda inceledim bırakdım geri :=)
(2,558 puan) tarafından
Hm  iii yapmışsın cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
22 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 578 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 448 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde oykununannesii (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,093 soru

24,067,668 cevap