Cok cok normal canim. Ben de cok korkuyordun nasil kucagima alcam nasil emzirecem emzirirken canim yanar da onu emziremezsem ya bu gibi bir suru sey. Ama ilk kucagina aldığın da Rabbim oyle bir his oyle bir guc veriyor ki sanki hep anneymisin gibi. 5 cocuk buyutmus anneme bile bebegimi guvenemiyordum resmen. Oyuzden cok normal ama hic korktuğun gibi olmuyor canim. Kokusunu bi alınca ne cektigin acilar kalıyor ne baska bise. Hayirla kucağına al insaAllah cnm
Normal özellikle benim gibi daha önce eline hiç yeni doğan bir bebek almadiysan ve aaa annesi bu ağlıyor deyip ağlayınca da bebeği annesine veren biriysen evet normal düşünmen..ama emin ol öğreniyorsun hatta bir müddet sonra herkesin yaptığı yanlış snn ki doğru gelecek kadar üzerine titriyorsun
Hemen olsun kucagma alaym diyordum smdi cok zor ama ck guzel anneyiz biz herseyin ustesinden geliriz korkma canm bnm
Sadece sütüm gelsin onu hep sütumle besliyeyim diye düşünüyorum tek korkum bu yoksa gerisi olur gider..Korkmuyorum ilk hamileleğim de içimde sevinç var niye korkayım cesur olalım imkanlar zaten çok artık bu devirde herşeye kolaylıkla ulaşabiliriz
Öyle bi bakıyorsun ki gözünden bile sakınıyorsun o kadar güzel ve savunmasınlar ki sen anne değil melek oluyorsun
Bende de var canım o. Arada aklıma geliyor şimdi yatmam kalkmam gezip dolaşmak rahat. Acaba çocuk doğunca nasıl olacak diyorum. Küçük olacak sonra büyüyecek okulu var fln sürekli sana bağlı Bi sorumluluk.. Gözümü korkutuyor ama sonra doğunca hepsini unutacağımı düşünüyorum
1,486,335 soru
24,299,838 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın