0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Herşey içimde kaldı kızlar çok mutsuzum pazartesi okul başlıyor görümcelerim ne güzel okul elbisleri eşyaları alıyor eski günlerim geldi aklıma benim ailem hiç yanımda olmadı belki de o yüzden okumadım ben hiç hatırlamıyorum babamla annemle gidip okul için bişeyler aldığımı hep başkalarının verdikleriyle gittik okulda yarı aç yarı toktum hep kendi çabalarımla giderdim eve gelirdim annem iş yapmıyorum diye beddua ederdi şuan çok pişman söylediklerine ben annemi çok seviyorum ama keşke şimdi değil de eskiden yanımda olsaydı şimdi belki bende okulum için hazırlanırdım bu rezilliğin içinde olmazdım ben bugüne kadar hiç mutlu olmadım belki evlilik kurtuluş olur dedim 17 yaşında evlendim ama Şuanki hayatın eskisinden daha beter şiddet var herşey var eşimden bi tatlı istedim diye b.k ye lafını bile duydum bugün herşey çok üstüme geliyor 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Anne babaya insan küçükken değilde büyüyünce ihtiyacı oluyor asıl olan dertler duygular büyüyünce dışa vuruyor küçükken iki oyun oynadığında derdin kalmıyor benim hiç yeni kıyafetim yoktu tek bir pijama vardı 1 liraya pazardan kendim almıştım hergün giyerdim onu geceden yıkardım ki sabaha kurusun diye hiç canımı acıtmıyor eski önlükler giydim hiç umursamadım küçükken ki dertler çocuk kalbinle sarılıyor büyüyünce derdine çare aradığında bir omuz bir ana bacı arıyorsun eşinle kötü Olsan aileme giderim diyorsun büyüyünce gerçek acılar başlıyor 
tarafından
Kurban olurum seni yaradana
(4,687 puan) tarafından
Canım benim ❤️❤️❤️❤️
(3 puan) tarafından
Ne eşim iyi ne ailem gidecek hiçbir yerim yok
(4,687 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım eşlerimizi kendimiz seçiyoruz fakat kaderinde çile varsa çekiyorsun
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Herkes ama herkes bişeyler yaşıyo imtihan dünyası işte ama sen evladına öyle olma en iyisi için hep uğraş 
(3 puan) tarafından
Benim imtihanım çok ağır kaldıramıyorum artık
0 oy
(1,992 puan) tarafından
Bizde 3 cocuktuk okullar başlarken içimiz buruk olurdu sağolsunlar almaya çalışırlardı birer kot birer tişört sanki tüm yıl bi onları giyicez .. geçen yıldan yarısı boş  kalan defter varsa  yazılmış yerleri yırtıp öylede kullandık arkadaşlarım yeni çantalar boyalar kitaplar şuan okurken üzüldüm ya bizde öyleydik çunki. Hele birde yaz tatilinde ne yaptımız nerelere gittiniz diye sorar ya hoca herkes anlatır sen susarsın ..
(3 puan) tarafından
Evet hep susardim yalanlar söylerdim çok kırık kalbim geçmişime
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canım karamsarlığa kapılma

Geçti gitti o günler.Sen önüne bak kendin için neler yapabilirsin bunun yollarını ara

Geçmişdeki kötü anıları unutamazsan,gelecekdeki güzel günleri göremezsin
(3 puan) tarafından
Şuanki hayatım eskisinden daha beter tutunucak dalım yok
0 oy
tarafından
Bende senin gibiydim.  Annem hala aynı hiç değişmedi.  Ogle arasında eve gelir soba çırpardık.  Şimdi çok şükür çok mutluyum ama icimde hep ukte kaldı.  Şimdi çocuklarıma yaşadıklarımın hiç birini yasatmycam. Isterse şımarık büyüsünler Benim gibi olmasinla4 
tarafından
Huzursuzluktan kastın ne bilmiyorum ama elimizdekilerle mutlu olmaya çalışmalıyız.  Inan bana kimsenin hayati dört dörtlük değil
(3 puan) tarafından
Eşim her gün kahveye gidiyor 12-1 de geliyor geldikten sonra 1 saat telefonla oynuyor bi yere gidelim diyince dayak yiyorum küfür işitiyorum işten tatlı istedi canım *** ye zıkkım ye dedi bana ben bu hayatın neyiyle mutlu olim
tarafından
Ahh kuzum Allah yardımcın olsun . Çocuklarınla mutlu olmaya bak sen boşver o pisi . Benimde eşim esnaf 7 24 çalışıyor.  Çocuklar babasını n3redeyse tanımıyor.  O sabah kalkıp gidiyor sonra biz kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz oyunlar oynuyoruz parka gidiyoruz . Eşine akşam yemeği yapan kadınlara o kadar imreniyorum ki.  Pazarı yok bayramı yok . Ben kızlarimla bi hayat kurdum kendime.
(3 puan) tarafından
Sadece bir kızım var 8 aylık izin vermiyor dışarı tek çıkmama ya annesiyle ya hiç
0 oy
(53,684 puan) tarafından
Allah esini islah etsin merhamet versin ona 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Babanın annenin lafı kan kusturur kızılcık içtim dedirtir ama el kapısı mideni deler de seni o kanda boğar ah güzelim benim Allah yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Aah ah malesef aynı şeyleri görüp geçirdik. Bizde 5 kardesdik okula giderken bir sandaletim vardı altı çıkmıştı yuyurken ayaklarım acirdi. Ama anneme söylemedim hiç. Alamazdi çünkü. Bir tane bile yeni defterim yeni önlüğüm olmadı. Bazen okula giderken param olsun çok isterdim ama hiç harçlığım olmadi. Evden ekmek götürdüm. Ailem böyle olmasını tabiki istemez di ama o zmanki şartlar böyleydi. Olsun Allah annemi başımdan eksik etmesin 
0 oy
(15 puan) tarafından
Ben evlenelim daha 9 ay oldu çok şükür eşimle aram iyi bi sıkıntım yok ama okul hala içimde upte 2.sınıf universte öğrencisiydim eşime kaçtım mimarlik fakültesinde okuyordum derslerde çok iyiydi ama kader kısmet allah pişman etmesin umarım bi gün tekrar okuma fırsatım olur
0 oy
(52 puan) tarafından
Offf kuzum offfff allahim yardimcin ylsun seni cokiyi anliyorum
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Okuyamamış olabilirsin canım benim çok üzüldüm yaşadığın şeylere ama bir meslek sahibi olamicagin anlamına gelmez bir fabrikaya girersin ya da herhangi bi ise ne olursa her şey meslek sonuçta neler yapamadım değil de neler yapabilirim diye bak eşin dövuyorsa ayrılmayı dusunmuyor musun 
0 oy
(1,375 puan) tarafından

Allan sabır versin herşeyden önce o mal eşine merhamet versin:(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 264 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anneyimben58 (35 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 677 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 422 göst.
4 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ozlemmmi (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,814 soru

24,007,582 cevap

327,642 kullanıcı

...