0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Ya cocuktur oynar ama masallah bir cıkıyor lar saat 10 dan gece 11 12 ye kadar tam canımın altında güm güm duvara da geliyor top cama da demire de. Kac kere uyardım bebek uyuyor sesiniz cok geliyor cocuklar dedim. Yok. Hiç biri de sokagımda oturmuyor. Tek ara sokak burası az araba gecen. 20 25 cocuk surekli. O da yetmez gibi karsı ev de bahce de kpca adam gecenin 11 i Mac izleyip gol diye bagırıyor. Cinnete az kaldı =D illaki villada sopasıyla atla dısarı diyorlar nija kaplumbağa özge=D

6 Cevaplar

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Polisi arıcam de sokağa karışamazsnda duvara cama gelmesine söz hakkın var elbet
(12,026 puan) tarafından
Kız ne ses ne ses cocuk hiç uyuyamıyor gunduz dalıp
(7,827 puan) tarafından
Az çirkef ol kovala o zaman canım cingan olmak lazm bazen
-Reklam-
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Eşim olsa asla tahammül edemez 1 susar 2 susar sürekli bağırırdı kesin ;)) hatta ana babaları ile mahkemelik bile olabilirdik yani :)) eğer dediğiniz gibi laf anlamıyorlarsa
(12,026 puan) tarafından
Terbiyesizsin teki adam
0 oy
(211 puan) tarafından
Valla bizm de öyle yatak odası parka bakiyor sıcakta ne pencere acabildim ne birsey bağırarak gecelere kadar top oynuyorlar parkta duruyorlar cocuklar kac kere polis geldi yok laftan anlamadilar
(12,026 puan) tarafından
Anlamazlar
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Maalesef benim balkonun altıda öyle yaz ayları cinnet geçiriyorum 
(12,026 puan) tarafından
Canlar kapalıyken bile uyumuyor cocuk
0 oy
(8,209 puan) tarafından
Bizim burada da birinin 4 mü 5 mi ne çocuğu var her gün balkona çıkar gecenin yarısına kadar bicirdarlardi bi gün adamın biri bi bağırdı o günden beri sesleri yok bi de tam yatak odamın tarafa geliyodu çocuğu uyutamiyodum sesten neyse ki biri müdahale etti 
(12,026 puan) tarafından
Burda kac kisi bagırdı yok
(8,209 puan) tarafından
Şikayet ettiniz mi hiç polise filan
(12,026 puan) tarafından
Ka kere hatta sokaga cıkma yasagı bile vardı. Aradım gelmediler bile

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 366 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,833 soru