0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından
Adetime 3 gün var bugün kanama başladı arkadaşlar. Kanım bide az gidiyor ya niye böyle. Böyle akarsa 3 gün kesilir kanım. Ama bu ay da olmadı neden düşükten sonra hamile kalamıyorum ya Çok üzülüyorum. :(( Normalde takmıyordum bir kaç kişi bana biseyler dedi artık elimde değil üzülüyorum Ben pazartesi yine test alıp bakacağım düşük yapmadan önce hamile kaldığımda adette olmuştum üstüne belki bir ihtimal yine öyle olur. Ama neden olmuyor doktora gitsem tüp bebek başlamadan önce bir tedavi yapmıyorlar mı ya

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
TÜP BEBEK İLE İLGİLİ BİLGİM YOK CNM POST YUKARI DA KALSIN 
(166 puan) tarafından
Sağol canm. Düşündüğün için. ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaparlar tabi ki önce bakarlar zaten bi kere düşük yapmışsın düşen bebek normal yollarla olduysa o zaman tüp bebek yapmazlar önce hormonların yumurtalıklatına bakılır eğer bi anormallik varsa o zaman tedavi edilir yoksa da zamana bırakman gerekir. Öncelikle şunu unutma bi bebeğin dünyaya geleceği ve öleceği zaman daha ruhlar aleminde bellidir o yüzden her şeyin bi zamanı vardır kendini üzüp stres yapma 
(166 puan) tarafından
Bir gebeliğin kimyasal idi kese oluşmadan değerler düştü. Perde vardı ameliyat oldum somra hamile kaldm canm tam. Kalp atışı duyulacak iken ertesi gün düşük oldu. Kürtaj olmadım parça düştü bir iki ufak parça kaldı şırınga ile çektiler. Kürtaj değil bu sanırım. O düşükten beri olmadıbu defa ovulasyon testi alacam onu deneyecem o da olmazsa doktora gideceğim stres yapmayaym dedim düşük yaptığımı bilen kişiler Bi sürü insanın içinde laf ediyor tembel diyor düşük yaptığımı bildikleri halde. ister istemez artık üzülüyorm.
tarafından
O laf edenlerden uzak dur bak hastanede bi kadınla karşılaştım ilki kimyasal gebelik olmuş ikincisi düşmüş üçüncüde ikizlere gebe kalmış biri karnında ölmüş erimiş diğeri doğmuştu hani ne olacağını bilemeyiz onu demeye çalışıyorum sana laf eden kim varsa ağzının payını sert bi şekilde ver ve mesafeni koy acıma kimseye.
0 oy
tarafından
Yaparlar tedavi tüp bebek en son ihtimal
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Postun yukarı ciksin canım bir bilgim yok
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Stres en büyük engel onu soyleyebilirim.  Tüp bebek hakkında bilgim yok . Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tgbtysz (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (977 puan) tarafından soruldu