0 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Kizim 24 aylik masallah nazar olmasın cok erken konuştu suan normal biz gibi konuşuyor şarkı söylüyor İngilizce şarkı soyluyor sayılar harfler vs cok meraklı bu tarz şeyleri ama cok haraketli bir cocuk degil daha doğru dürüst zıplayamiyor bile arada sevinorse bir iki ziplar az bisey ama diğer çocuklar gibi oraya tirmanayim ziplayauim edeyim yok basen korkuyorum geceb parka gittik mesela benimki yavaş yavaş tutunarak çıkıyor kaydirak merdivenine ama 2 ay büyük bir cocuk vardo tutunmadan kosturatak çıkıyor amacım karşılaştırma vs degil sadece bazen korkuyorum yürürken bile bazen dengesiz cnk o yüzden soruyorum arkadaşlar bu tarz bsiwy yaşayan var mı aranizdq

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla benim oğlan 22 aylık baya kelime söylüyor ama konuşamıyor .

Hareket kısmına gelirsek koşmaktan bacaklarında halterci gibi kasları oluştu. Asla oturmuyor 
(456 puan) tarafından
Bir benim çocuğum.mu hareketsiz acaba ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım ekimde 2 yaş olacak henüz cümle kuramıyor ama baya bildiği kelimelrr var

Ve çok hıperaktif

Her çocuk ayni değil cnm seninki uslu efendi maşallah 
(456 puan) tarafından
Canim anlamadim.gitti bur benimki mi bu kadar hareketsiz acaba ya
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Oğlum da 24 aylık şuan yaklaşık 15 20 kelime biliyor 2 3 cümle Birlikte kuruyor anne kalk su faaln diyor yani ama şöyle 5 dakika oturmaz ordan oraya koşar ordan oraya zıplar mutfak tezgahına makine ye basarak tırmanırr falan hiç durmuyor yani birde ne istersek getirir anlıyor herşeyi
(456 puan) tarafından
Masallah cnm
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benim oğlum da iki yaş bir aylık olacak yarın anadili gibi ingilizce konusuyor YouTube kids ten öğrendi sayıları bir yaşından beri alfabeyi de biliyor dün baba ben seni çok seviyorum dedi Türkçeyi de çok güzel konuşup anlıyor evet ve hayiri çok güzel kullaniyor şekiller bütün renkler daha neler neler biliyor bu sabah oyuncak uçağını içirip baba bak Air port dedi yani geçen de ilk kez termometre gördü aa termometre streteskop doktor setini ilk kez aldım bana anne hasta oldu diyip termometresi ağzıma sokup ateşimi ölçtü :) 

Doktora götürdüm üstün zekalı dedi pazartesi tekrar götürecem randevusu var seninki de eğer basit düzeyde biliyorsa normal bu yaş grubu bilebiliyor ama sayıları toplama çıkarma geriye doğru sayma ya da ana ara renklerin hepsini biliyorsa üstün zekalidir muhtemelen 
(456 puan) tarafından
Canim nazar olcak diye ben çok anlatamıyorum da aynı senin anlattığın gibi masallah benim ki de ustun zekalı mi bilmiyorum ama renkler sekiller İngilizce normal cümleler herseyi senin oğlun gibi benimki de benim post açma sebebim çok haraketli degil ama bu normal mi onu soruyorum kuzum senin oğlun nasil mesela çok mu harakelti böyle koltuğa çıkayım ziplayayom vs yok benimkinde onu sormak istedim acaba böyle olan var mı diye
(1,856 puan) tarafından
Benimkisi aşırı hareketli tam tersi ama dediğin şeyler üstün zekalı olduğunu gösteriyor yani bazıları aşırı hareketli oluyor bazıları da dışa kapalı a sosyal
0 oy
(456 puan) tarafından
Kizlar kimse yok mu ya
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Bizimki hiperaktif gibi gerisini sen düşün bence en iyisi şuan sensin sakin bebek iyidir :D
0 oy
(357 puan) tarafından
Valla canım park konusunda benim kızımda aynı Ekim'de 2 yaş olacak parkta yavaş yavaş merdivenlerden çıkar iki eliyle tutunur yanlara o şekilde çıkar meridveni çıkıyor ama inemiyir evde sürekli hareketli ama zıplama vs bizde de yok konuşma konusunda da hala bizimki cümle kuramadi ama ne istesek getirir götürür evi birlikte toplarız oyuncaklarını toplar bunları yapıyor 
0 oy
(1,377 puan) tarafından
Maşallah yaa. Benim oğlum malesef burda söylenildiği gibi hiç kelime konuşamıyor. Yani Anne mama baba dede nene koş su hav pisi pisi tek demeye biliyor başka bilmiyor hatta taşınaçağım oyun grubuna yazdırmayı düşünüyorum çok üzülüyorum malesef az kelimesi. 22 aylık oldu bugün. Ama misal ben artık illahlah dedim hareketli halinden ,artık peşinden koşacak halim yok... 

Bence seninki sakin, hizde olumsuzluk bir durum göremedim. Geçen bir arkadaş çocuğu dışarda uyumlu sakin diye millet laf ediyor  demişti. Çok sinir bozucu. Ben bu çocukla inan eşimle dışarı bile çıkmıyor um

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 757 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (977 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.

Kategoriler