0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından

Okulların acilmasi ne kadar doğru ortalık bu kadar fenayken ben evde bile oğlumla kızımı zor korurken okula nasıl güvenip göndereyim :( Ben kesinlikle göndermek istemiyorum okullar çocuklar için hiç güvenilir değil 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gondermeme hakkın var.büyük ihtimalle kapanır gene canım.Okulda yakın temas çok oluyor.bizim okul 900 kişilik.öğretmenlerle 1000 kişiyi buluyoruz.5 gün nasıl olur bilmem.Allah a emanet.inşallah normale döneriz en yakın zamanda.
(3,521 puan) tarafından
Aynen ya çok zor süreçler geçiriyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende istemiyorum ama.aciliyor keşke yine veliye biraksalardi karari
(3,521 puan) tarafından
İnş bize kalır karar sonuçta benim çocuğum benim verdiğim karar önemli demi
tarafından
İnsallah uzak eğitime geçirilir
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Ben açılması taraftarıyım ama sınıflardaki öğrenci sayılarını düşürmeleri şartıyla. Çocuklar evde iyice asosyal oldular. Kızım ana okuluna başladı insan görmeye görmeye iyice yabanileşti okulda sınıfa girmek istemedi çok ağladı.
(3,521 puan) tarafından
Devlet okulları sınıftaki sayiyi düşürmez canim aşırı kalabalık sınıflar okullar ana okulu olunca tabikide zor bir süreç okula ilk başlayan her çocuk ağlar zaten
0 oy
tarafından
işe giderken otobüste risk yok mu? markete giderken ordayken risk yok mu? neden okul konusu olunca karşısınız?evde daha zor öğreniyorlar bunu herkes biliyor kapanmaması için herkesin dikkatli önlrmli olması lazım
(3,521 puan) tarafından
1 otobüse binmiyoruz
2 markete gitmiyoruz ihtiyaçları eve sipariş veriyorum bana göre riskim suan yok okulda hiç bir çocuk önlemini almaz Buda bi gerçek
tarafından
sen öylesin ama çoğu insan işe gidiyor marketr gidiyor çocuklara da önlemi anlatacak sen ve öğretmenler ki çocukların büyükmüş farkında olmalılar..risk her zaman var getirdikleri poşette bile olur eve gelen misafirinde bile olur
0 oy
tarafından
Canım belki bu hastalık 10 yıl daha sürer bence bu şekilde yaşamayi öğrenmeliyiz hem market çarşı pazar avm park konserler buralara herkes gidiyor bence okullar açılmalı ve kapatılmamali
(3,521 puan) tarafından
Canim inan söz konusu alışıp alısmamak değil biz aşı vurulmadik ve covidde gecirmedik hiç veliye pcr testi istemeleri çok saçma benim pcr verdiğim gün belki covid oldum yada sonra olacam kime nasıl garanti veriyorlar ki aşıdan pek koruyucu değil millet aşı olduk diyip geziyor ama herkes covid
tarafından
Bizde aşı olmadık covid geçirmedik hayırlısı olsun diyelim artık

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 472 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu