0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
bilen bilir bebeğimi kaybettim 

sezeryanla aldılar bugün 5. gün hala oturup kalkamıyorum ağrıdan acıdan. meleğimin acısı ayrı bişey zaten. kaynanam yanimda güya bana bakacak. kahve yapmış durum yapmış canım oğlum da kahve keyfi diye sanırsın tatile keyif yapmaya geldi. o kadar zoruma gitti ki bilmiyorum anlamıyorum bu kadar mı yani ben meleğimi toprağa verdim Tm belki doğmamıştı ama. o benim ilk evladimdi canımdı herşeyimdi bi kere öpüp koklayamadım bile..

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Terbiyesiz ya .. 

Esin demiyor mu sırası mi anne diye 

Millet ayıplar ya 
tarafından
eşime kahve yapayim dedi eşim olur içerim dedi. eşim bilmiyordu. ben dedm böyle keyif yapıyorsa gitsin evinde yapsın. odama geldim eşim konuştu onla. yüzüne bile bakmak istemiyorum bu kadının
tarafından
Ayıp ya destek olacağı yerde köstek sen lohusa sayılırsın dikişlerin varmış kıyamam ya herkes yaptığından utansın
(1,950 puan) tarafından
Kiz kendin deseydin bu ne fotoğraf diye aaa senin acin var ortak olacak o da olur mu öyle.
tarafından
eşim dedi niye atıyorsun alıp sildi. o tekrar paylaştı ben niye paylaşıyorsun daha kaç gün oldu dedm. tartışma çıkardı büyük kavga ettik.
-Reklam-
+1 oy
(13,675 puan) tarafından
Torunun kaybetti ve kahve keyfi yazıp durum mu yaptı oğlu görmüyor mu?
tarafından
eşim bakmaz kolay kolay ve bilmiyordu ben söyledim kızdı ona. cidden yapılacak şey değil daha 1 hafta olmadı.
+1 oy
(4,687 puan) tarafından
Ya bu ikinci post böyle ne kadar gaddar acımasız insanlar var 
tarafından
anlamıyorum. benim içimde ne heves kaldı ne bişey eşimin hatrına sesimi etmedim sadece eşime dedim.
(4,687 puan) tarafından
Eşin ne dedi
tarafından
odamdayım şimdi o konuştu ne dedi bilmiyorum.
+1 oy
(738 puan) tarafından
Allahım sabrını arttırsın bidaha olur inşlh vardır allahın bir bildiği çok üzüldüm ama kahve keyfi yapması ne bileyim pek hoş bir durum değil evde evlat acısı yaşayan bir insan varken nasıl içi alıp keyifle o kahveyi içiyor anlamadım sabır çek bol bol
tarafından
Allah razı olsun canm sağol. odama geldim yüzünü görmek istemiyorum Allah'ım
(738 puan) tarafından
Eğer hoşuna giden bir durum ise allah bildiği gibi yapsın yüz verme destek olmaya değil resmen köstek olmaya daha çok can sıkmaya gelmiş duygusuz kadın
0 oy
tarafından
Cnm benim yaa Rabbım sabır versin sana
tarafından
Allah razı olsun sağol canım
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Allah gönlüne göre versin
tarafından
Allah razı olsun canm
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Canım hani derler ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar Rabbim sana sabır versin insallah
tarafından
öyle benm annem uzakta ama her dk arıyor benimle ağlıyor benden çok üzülüyor. işte buda kahve keyfi yapıyor anlamıyorum.
(1,886 puan) tarafından
Dengesiz kadın kendini toparladigin gibi gönder hemen zor canım evlat acısı seni çok iyi anlıyorum ama o melek sana cenette şefaatçi olacak seni bekleyen bir meleğin var orda lütfen üzme kendini biliyorum üzüleceksin ama en azından orda seni bekleyen bir meleğinin olduğunu bileceksin
tarafından
Allah'ın takdiri veren de o alan da o güzel kızım melek oldu diyorum bi şekilde avunuyorm işte ne diyebilirim ki. ama böyle şeyler insanı daha çok yıpratıyor. en kısa zamanda gidecek inşallah. Allah senden razı olsun çok sağol
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Basın saolsun cnm rbbm sabır versin
tarafından
Allah razı olsun canm
0 oy
(17,680 puan) tarafından
Tövbe yarabbim kocan bostan korkuluğumu canım ne kadar saçma yaa Rabbim kimseye yaşatmasın zor çok zor hemde kaynanan evine gitsin madem
tarafından
eşim bilmiyordu söyledim ona odama geldim o konuştu kızdı
(17,680 puan) tarafından
İyi yapmiss saygısız kadın Rabbim vicdan merhamet versinn böyle insanlara
0 oy
tarafından
Ahh canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bende bebeğimi 30 haftalıkken kaybettim.

Benzer durumları yaşadım. Onları takma sen iyileşmeye bak. Bebeğin için üzüleceksin agliyacaksin ama bunları en derin sen hissediyorsun. Kimse bizim gibi yanmiyor.
tarafından
gerçekten yaşayan biliyor o acıyı. konuşuyor  gülüyor görmemeye çalışıyorum ama bu kadarı da olmaz insanın zoruna gidiyor. benm için yanarken böyle yapılması. Allaha havale ediyorum.
tarafından
O günler geldi aklıma. Rabbimin adaleti kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Canım istersen tek kal öyle görüp sinir olmaktansa gitsin evine
tarafından
şu 2 gün de geçsin gitsin diyeceğim şükür sık sık yürüyorum ağrılarım hafifliyor zaten eşim de yıllık izne çıktı yanımda.
tarafından
Hem eşinle oldukça daha çok toparlarsin kendini
tarafından
evet inşallah sağolsun bi an bırakmıyor yanlız. sadece o olsin yeter başka kimseyi istemem.
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Basın sağolsun Rabbim sabır versin inşallah yaptığı yanlış kaynananın
tarafından
Allah razı olsun canım sağol
0 oy
(1,349 puan) tarafından
Yaaa canim öncelikle başın sağolsun:((( Allah'ım sabır versin. Sonra ise o kaynanaya git istemiyorum seni evde de bir şekilde gönder ona da yardımına da ihtyiacin yok gerekirse eşine söyle eşin de üzülmüyor mu böyle bir şeye nasıl izin verir. Senin yaşadığın duygu dünyanın en kotu duygusu ben de yaşadım 9 haftalık bebeğim aylarca kendime gelemedim benim eşimin ailesi de hiç umursamadı gelmediler bile. Ama bu kadarı da çok fazla ona da yardımına da ihtiyacın yok kesinlikle eşine söyle gitsin
tarafından
Allah razı olsun sağol canım eşimle konuşacağım gitsin diye

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 867 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 413 göst.
26 Ocak 2020 Diğer kategorisinde HaticEmrah alp (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 229 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 169 göst.
26 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zuzu2 (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,153 cevap