0 oy
2,567 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Bıktım bu seneden beri bu ayağımdaki sigille uğraşıyorum. Kurumuyor yetmez gibi çoğalıyor bı tane kocaman var bir sürü küçük oluşmuş ayağımın altı delik deşik çözümü olan varmı pazartesi doğuma giricem iyi gene beynimi kurcalıyor

25 Cevaplar

0 oy
(278 puan) tarafından
Sen ayak mantarı olmuşsun vala siğil böyle olmaz
tarafından
O nasıl geçer peki içinde siyah siyah biseyler var
(278 puan) tarafından
Bunun kremleri var doktora gitmelisin bı de elma sirkesi suya karıştır yarım saat bekle pamuk la sür sirkeyi bu iyi geldiğini biliyorum çevrem de yapıyorlardı
tarafından
İncir yaprağı sütü sürdüm sabah ustunede verrutol ilacı hava almazsa komple kurur belki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde annem söğüt ağacının dalını tutup o niyetle 1 fatiha 3 ihlas okur dalın ucunu kırar o dal kuruyup ordan düşünce o da iyileşiyor. Çok kişiye denendi :)
tarafından
Benim burda gittiğim kadında ham erik dalıyla okudu sonrasında napti bilmiyorum ama
tarafından
Benim dediğimi kendin yap. Zor bişey değil söğüt ağacı varsa telli söğüt. Hani şu saçakları yerlere kadar uzanan bi dalin ucunu tut oku kır
0 oy
(87 puan) tarafından
Komik olabilir ama dene ay cıkınca aya bak elini sigillere sür aya baktım okladım sigil seni boşadım de 3 kere gidiyor:)
tarafından
Tovbeee :D ilk kez duyuyorum böyle bir şey :D
(87 puan) tarafından
Bende ilk başta tuaf oldum ama yapınca gecti;)
0 oy
tarafından
Hastanede sigil yakma islemi oluyor
tarafından
Doğumum var pazartesi hemen sonrasında baktiricam
0 oy
tarafından
Canım az önce bir video seyrettim incirin sütü iyi geliyormuş deneyip olumlu sonuç alanlar olmuş :)) dene istersen 
tarafından
Yarın onu denicem sabahtan vallaha baska çarem yok vallaha :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,775 göst.
0 oy
6 cevap 776 göst.
29 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Badem (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,347 soru

24,123,570 cevap

333,607 kullanıcı

...