0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (357 puan) tarafından
Kizlar kızımın sabahtan belli ateşi var daha doğrusu 4-5 gündür bı gün çıkıyor ilaç iciriyordum geri dusuyordu ama bugün sabahtan belli 37.9 37.7 civarında ateş düşürücü veriyorum ama pek fayda etmiyor öğlen sağlık ocağına götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi ilaç verdi antibiyotik yemek yedirdiktrn sonra verdim şuan 37.4 civarında yaklaşık 1 saat önce ateş düşürücü verdim tekrar versem mi uyumak istiyor ama uyutsam daha çok çıkmaz mı yada şimdi tekrar ateş düşürücü versem bişey olur mu esim de yanımda değil hastaneye goturemiyorum tabii ki gece çok ilerlerse taksi çağırır giderim de şuan ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(14,957 puan) tarafından

image

gecen burda görmüştüm denedim etkisi oldu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
38 gecerse calpol ver
(357 puan) tarafından
Canım zaten sabahtan belli calpol ve dolven dönüşümlü veriyorum şimdi yatirsam uykusu geliyo bişey olur mu bide en son bir saat
 Önce dolven verdim şimdi tekrar calpol yada dolven versem bişey olur mu
tarafından
Surekli inip cıkıyor sa enfeksıyon  vardır hastaneye gıt
0 oy
(1,929 puan) tarafından
1 saat olmus vereli bence verme bidaha kine baska ates dusurucu kullan ilik suyla sil koltuk altlarini anlini falan 
(1,929 puan) tarafından
38 gecer se git hemen ambulans da olur fitil iyi gelir di aslim da paranox ama onu da kaldirdilar artik yok
(357 puan) tarafından
Evet geçen senede böyle olmuştu paranox dan almıştım tüh aklıma da gelmedi gic eczaneden de antibiyotik aldım aklıma gelseydi derdim fitil de verin diye en azından başka bı fitil verirdi fitiller direk düşürüyor
(1,929 puan) tarafından
Valla canjm baskasini bilmiyom benim ogaln da ateslendi birden dusmedi hastanede berdiler bende aldim sonra arada olumca verdim cok iyi geliyor aninda kesiyor du ama kalidirdilar iste
(357 puan) tarafından
Neden kaldırdılar ki acaba zararlı miydi ki bende hatırlıyorum ama o zamanlar benim kızımın ateşi hastaneye vardigim zaman 40.4 u gördü doktor direk hemşireyi falan çağırdı bizi saf dışı bıraktılar yanii hemen Ocak ayindaydik o zaman direk çocuğu soydular komple siringayla bişey verdi sonra fitili hemşirenin kendi verdi çok korkmuştum o zamanda doktor dedi havale geçirmek üzereydi dedi
(1,929 puan) tarafından
Valla hic bilmiyom ki 2.aya girdigimizde olduk bizde ozamam verdilrr sonra da kaldirildi sonrasinda uyku sersemlik yapiyor diye artik neyse bilmiyorun
0 oy
(3,158 puan) tarafından
En az 4 saat arayla verilmeli ateş düşürücü kaç aylık kızın ki
(357 puan) tarafından
Kızım şuan 23 aylık
(3,158 puan) tarafından
Ilık bi duş aldır yada eklem yerlerine ılık bez koy ateş düşürücünü şimdi verme daha yeni vermişsin etkisini bile göstermemiştir daha
(357 puan) tarafından
Aynen canım yaptim dediklerini hatta şuan hala alnında bezi var sürekli değiştiriyorum peki şuan 37.4 du sanırsam ateşi bu ateşle yatsa bişey olur mu uykusu geliyor
(3,158 puan) tarafından
Yatsın canım ama sen ara ara kontrol et baktın 38 i geçiyo o zaman 2 3 saat daha geçmiş olur bi calpol daha verirsin
(357 puan) tarafından
İnşallah olmaz ya moralim çok bozuldu çok telasliyim şuan eşimde yok tek başımayim inşallah bişey olmaz aglayasim var yeminle keşke şuan onun yerine ben hasta olsaydım
(3,158 puan) tarafından
Çocuk bunlar kuzum hasta da olcaklar elbet öyle böyle büyücekler hep aynı geçiyo başımızdan sıkma canını teksin ya birazda o korkutur seni...inşallah çıkmaz daha da yavrunun ateşi çok geçmiş olsun...
(357 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz sağolun teşekkürler yorumlarınız içinnn
(3,158 puan) tarafından
Rica ederim..
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ilık  bir  dus  aldır  eklem  yerlerine  alnına  ıslak bez  koy  hala  düşmüyorsa  hastaneye  götür  
(357 puan) tarafından
Bezleri koydum şuan hala alnında bezi ver değiştiriyorum sürekli peki gece bu şekilde 37.8 37.6 civarı giderse hastaneye götüreyim mi
(5,941 puan) tarafından
Ben hemen  götürüyordum  canım  38 olmadan  serum  takıyorlardı düşüyordu ateşi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 402 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 367 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,799 soru

24,064,004 cevap

330,277 kullanıcı

...