0 oy
216 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Mutfağım bulasiklar hep duruyor kolum kalkmiyor yaaa ..baş agriso halsizlik .. çok yorgunum adetimde üç gündür geçiyor ödüm kopuyor beni ferahlatin inşallah bişey yoktur yaaaa

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah gönlüne göre versin canim bende temizlik yapiyorum hergun hergun sanki yapilmamis gibi :D

tarafından
Kuzu benim kız çok dağınık üç defa evi supurdum bugün  hergun şüpür sil  bu aralar elim kalkmıyor yaaa çok tembelim ...
İki çocuk var inşallah yoktur bişey acaba psikolojik olarak mı böyle hissediyirum diye dusunmjyirda değilim ..
tarafından
O her ay bana da oluyor cok korkunc bi durum bebek istemeyenler icin :D
tarafından
Delirecek gibi oluyirum ...
Çok korkunç hemde kızdım eşime niye hap almadın dedim bidaha atlatmam alırım dedi de işte ....
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
İnşallah yoktur korunma yöntemi neydi. Kalk hemen topla kız öyle olmaz yarın saatini almaz inan ki
tarafından
Kuzu ben normalde sofrayı toplar toplamaz mutfağa girerim sabrım gekmez ama şuan kızım altini kurletmis  ikid ebir önüme uzaniyir o kadar ki halsizim temizlemeye üşeniyorum
tarafından
Hap kullaniyirdum eşim geçen ay almadı geri çekilmeyle korunduk
(1,430 puan) tarafından
Yaa kıyamam.  Haptan sonra düzensizlik olur ama yine de emin olmak için test yapsan için rahat eder
tarafından
İstedim kuzu .. inşallah bişey yoktur
0 oy
tarafından
Benim adetim 3 gün geçse havalara ucardım heralde :))
tarafından
Ödüm kopuyor inanki dünde eşime dedim test çubuğu al diye .  Kızım daha 20 aylık yaaa hiç istemiyirum
tarafından
Insallah hayırlısı olsun sizin için :)❤
tarafından
Sağol canım hayırlısı
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım 
tarafından
Amin kuzum da inşallah yoktur biseyler valla korkuyorum
0 oy
tarafından
Ben de bu stresi yaşıyordum üç gün önceye kadar çok şükür oldu halsizlikte regl yaklastigi için olabilir cnm
tarafından
Bende bel ağrısı çok olur ve çok sınırlı olurum...
Gözlerimi acamiyirum  ..
Mutfağa gittim yarım bıraktım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 852 göst.
0 oy
16 cevap 591 göst.
14 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy