0 oy
487 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

Kızlar lohusaym 33. Gunumux bugun sezeryanim sag tarafi sisti ben dikis agrisi saniyordum kum dokuyormusum meger. Doktor 4 tane ilac yazdi fakat emzirmede kullanimi uygun degildir filan yazıyor. Sancidan kivraniyorum simdi bi oneriniz varmi acaba. İlaclarim fotografta . Kullansammi nasıl yapsam bilemiyorum

2 Cevaplar

0 oy
(1,353 puan) tarafından
Kadın doğum doktoruna danış muhakkak
tarafından
Yazan kadin dogum canim ama 4 ilactada sute direk karıştığı icin emzirirken kullanilmamasi onerilmektedir yaziyor :(
(1,353 puan) tarafından
Limonlu su yap ve bol su iç. Tuvalete girmeden parmak uçlarınls kendini kaldır ve topuğuna sert bir şekilde bırak. Umarım hemencecik dökersin. Başka doktora da danışmanı öneririm
tarafından
İnşallah cok teşekkür ederim deneyecem dediklerini canim mahvetti beni ne uyutabiliyorum ne uyanik kalabiliyorm resmen. Oyle yaparim hafta ici olmadı başka bir doktora giderim
(1,353 puan) tarafından
inanır mısın annem o zıplama hareketi ile taş düşürdü
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Doktor kar zarar oranını belirleyerek yazmıştır. Eğer lohusa oldugunu bebek emzirdiğini biliyorsa. Onun haricinde agrılara dayanırım diyorsan içme. 
tarafından
İnan hic bilemedim ki hepsindeki yazi ayni emzirme esnasında süte karistigindan kkullanilmasi onerilmemektedir diye. Bundan dolayi ilaç harici ekstra birsey yapabilit miyim diyerek buraya yazdim
(3,546 puan) tarafından
Valla canım bende taş düşürdüm öyle bir ağrı yoktu yani.. Hastanenin ortasında acıdan bayıldım. 3 tane agrı kesici ineyi arka arkaya yedim de anca kesildi. Onun harici bira içtim valla ama sen şimdi emziiryorsn. İçemezsinde. Ama alkolsüz arpa suyu bulursan iç derim birebir kum taş dökmek için. Bebeğe de bir zararı olmaz.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 664 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,254 göst.
30 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymasy (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 818 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,169 soru

24,135,475 cevap