0 oy
371 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kanal gezerken denk geldım bu ne kızlar Allah askına kadın kacmıs gıtmıs tıktoktan buldugu sözde abi dedıgı adamla aylarca ortada yok sımdı esraya cıkmıs bosancakmıs cocuklar da var kocasıda gelmıs yalvarıyor sevıyorum dıyo şok oldum bu ne ya 

8 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rezillik resmen baska bisiy degil 
tarafından
agzım gozum açık ızlıyorum ne sacma ***** seyler ya
-Reklam-
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Kocasinda ki genişlik Konya ovasında yok desene 
tarafından
valla bılmıyorum nasıl bı genıslık kadının gozlerınde adamın kolunda bıe engel var hafıf adam ondan mı boyle dıcem ama ne bılıyım
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Dünyanın çivisi çıktı 
tarafından
çıktı valla hemde nasıl
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bu dünya daki Adem ile  iblisin 

Savaşında şeytan Galip geldi maalesef 

Herkes  ya şeytana uyuyur yada onunla iş birliği yapıyor 
tarafından
şeytandan beterler ya
0 oy
tarafından
2 dakika oldu izliyorum canım kadından nefret ettim 
tarafından
ben kapattım odaya geçtım daha fazla içim almadı :D
tarafından
Şuan adam yerlerde surunuo kız aç ac
tarafından
cocugu uyutuyorum kız dur :D
tarafından
Hım anladım sessiz olalım
0 oy
(6,538 puan) tarafından
Kızlar adama inanmayın bi tanıdığımızın da başından benzer bir olay geçti kadın bosanacam dedi adam yalvar yakar ikna etti barışıp evlerine döndüler tv karşısındaki herkes onları unuttuktan sonra adam kadını köy meydanında öldürdü yani anlayacağınız bu adamlar eşlerini öldürmek için yalvar yakar barışıp götürmeye çalışıyorlar 
(6,538 puan) tarafından
Tabiki olmamalı ama adam akrabaları arasında karısına sahip çıkamadi aldatildi olarak görülüyor en büyük etken bu kimse selam sabah vermiyor adam da kendini kanıtlamak istiyor bi nevi namusunu temizliyor olarak düşün çok acı verici bir durum
tarafından
aldattıysa bosadım attım dıyıp geçecek bu yuzden konusmayan da kendı bılır sonucta herkesın namusu kendınden sorumlu herkes kendı mezarına kendı girecek
(6,538 puan) tarafından
Öyle ama mecbur bırakılıyor bi yerde sosyal ve psikolojik olarak baskı gördüğü için
tarafından
Allah hayırlısını versın ya zor
(6,538 puan) tarafından
Öyle hayırlısı
0 oy
tarafından
Adama yazık kadın tam şeytan 
tarafından
banada oyle geldı valla engel Allah tan gelen ama hıc engel tanımıyorlar cıdden sen tıktoktan sozde abı bul kac gıt 2 bebeyı bırak bıde gel sana aşık kocayı begenme vay arkdas dedım :D
tarafından
Zeka engeli yokki senden benden akıllı sadece gözünde varmış bedavadan maaş alıp her haltı yiyorlar
Beni kısıtlıyor diyo birde adam biliyor demekki kaçacak
tarafından
evet ama onu dıyorum ıste o halde bı koca yetmıyor daha ıkıncısınde gozu ıyıde buluyolar ne dıyım :D bencede adam bıldıgınden kısıtlamıs kimliği falan almıs
0 oy
(534 puan) tarafından
Ya bazen bunlar gerçek dışı kurgu olabilir mi diye düşünüyorum, hayretler içindeyim neler var ya..
tarafından
her kanalda en az 1 tane bu tarz progeam var hangı bırındekı hangı olay kurgu olcak bır dunya ınsan cıkıyor sorusturma oluyor vs kurgu olması zor gıbı gelıyor ne bılıyım oyuncu dayanöaz habıre yenı yüzler lazım
(534 puan) tarafından
Ya diyorum ki bunlar gerçekten yaşanıyo mu yani ülke olarak nasıl bi hale geldik anlam veremiyorum ya..  Allah evlatlarımızı hayırlı etsin inşallah
tarafından
yakınımızda boyle bısey oldu kadın 3 cocukla kocasını aldatıyo kocası da ısten erken gelıyo yatagında basıyo bunları bebelerı baska odaya kıtlemıs kadın ıste adam ıyı bı dayak atıyo kadının dostuna kadını da sokaga atıyo aılesını arıyo gelın alın vs derken kadın dostuyla cıkıp gıdıyo 1 ay gectı duyduk kı kadın gerı gelmıs ohaaaa dedım gıttıgı adamın da 5 cocugu varmıs evlıymıs kuma gıbı gıttı 1 ay kaldı. gerı geldı neymıs kocasının kaynanasının acıklaması 3 tane bebesı varda bebeler durmadı da gerı getırdık boyle bısı olabılır mı ya mıdesızler falan dıye dusunuyordum kadın bunu alıskanlık edindi 5 ay ıcınde ıkı kere daha gıttı geldı 3 hafya falan gıdıyo gelıyo kafasıma gore kocası kaynanası falanda kabullenmıs durumda bunu ben dedım normal bı adam bunu hazmedemez megersem adamın da dostu varmıs taaaa bekarlıktan berı gorustugu bı kadın varmıs o yolun yolcusu ıkısı de bırbırınden b.k yanı ama yaızk o 3 cocuga acıyorum rezıller
(534 puan) tarafından
Ay inanmıyorum ağzım açık kaldı yaaa Allah hidayet versin valla uçtu mu millet uçtuu
tarafından
valla bende şok olmustum anlamıyorum bu ınsanları ıgrencler sadece bu kadarını bılıyorım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 422 göst.
15 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,421 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 692 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 455 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 592 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,291 soru

24,181,327 cevap

336,337 kullanıcı

...