0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
15 aylık olmasına 15 gün var kızlar konuşuyor ama çok net değil bı kaç kelimesi net taklit te ediyor biseyleri bizi telefon tarak vs alınca nerde kullancani biliyor fakat biseyi getir ver diyince bilmiyor yere atiyor ismine çoğu zaman bakmıyor kendimi öldürüyorum anca öyle bakıyor bide konuşurken ağzıma bakıyor devamlı gözüme bakması 3 4 saniye hep ağzıma bakıp ağzımla oynuyor normal mi bebeği böyle olup sorunsuz büyüyen varmı çoğu şeyi anlamıyor yani gözüme bakıyor sadece 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste kal
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ağzına bakması çok normal çünkü ağzından kelime hangi hareketlerle çıkıyor onu görmesi lazım. Hatta kitap okurken kucağına alıp değil de karşı karşıya okumak lazım ki bebek kelimelerin çıkış şeklini görsün. Kızım da onbeş aylık, o da işine gelince ismine bakar işine gelmeyince bakmaz. Ama senin içine sinmiyorsa bı doktora göster 
tarafından
Daha çok küçük bence normal
tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bi doktora göster derim içinin rahat etmesi açısından
tarafından
Sence bir sorun varmı ya bilemeidm
(3,158 puan) tarafından
Aslında sorun yok bana kalırsa ama ismine bakmaması biraz tuhaf belki de işine gelmediği içinde bakmıyo olabilir daha küçük öyle 2 cümle kurmasını zaten bekleme zamanla hepsi...
tarafından
İsmine de işte bendemi bakmıyor diyorum çocuk pek kimseyi de görmüyor acaba sesime alıştı mi bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 447 göst.
22 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kalbinur (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Acemianne35 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,498,881 soru

24,483,794 cevap

357,210 kullanıcı