+1 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (552 puan) tarafından
Kızlar ben kendim ılık suya bulasik makinasi tableti attim camlarımi silmek icin ama buğu buğu olmuş camlarim kapılarımda camlı onlarda buğulanmiş aynalarım vs hep yani.

Bana onereceginiz cam sil markasi varmi pırıl pırıl yapan bide kapı petekler mutfak dolaplarımı silmek icin

Heryerim parlasın istiyorum açikcasi 

Bide bez olarak hangi bezi önerirsiniz ?

17 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
Ben camlara mikrofiber bez kullanıyorum sorun yasamiyorm
(552 puan) tarafından
Bimde  varmı canim
(3,454 puan) tarafından
Vardı galiba canm yanlis hatirlamiosam
-Reklam-
0 oy
(8,228 puan) tarafından

Ben normal atleti kestigim bezle siliyorum :D suyuna da az çamaşır suyu, sirke, yüzey temizleyici koyuyorum misss gibi oluyor hiç iz olmadı şu ana kadar 

(552 puan) tarafından
Bilmiyorum benim çok iz kalmis daha yeni sildim yeniden silecegm
(8,228 puan) tarafından
Dediğim gibi bi dene memnun kalmazsan yaz :D
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Burda birinin sampuanla sildigini okumustum bende gecen aynisini yaptim ılık suya sampuanli su hazirladim bezi onunla islatip sildim ustunede gazeteyle kuruladim oncedende gazeteyle kurulardim zaten piril piril oldu cok kirli degil tozluysa camsil sıkıp gazeteyle siliyorum gene piril piril oluyor
(552 puan) tarafından
Bende denemiştim ondada iz kaldi
(3,102 puan) tarafından
Sampuandami canim
(14,201 puan) tarafından
Ben mi yazmıştım acaba şampuan la sildigimi :D post sahibi ilk kez sende duydum iz kaldığını çok kişiye önerdim hepsi memnun ama
0 oy
tarafından
Kuzucum sadece şampuan ile sil kurulamana bile gerek kalmıyor bazen pırıl pırıl oluyor,
(552 puan) tarafından
Hangi sampuan peki
tarafından
Farketmiyor kuzum suyun içine biraz şampuan dök onunla sil çok güzel oluyor camlar hem kolay siliniyor hem iz bırakmıyor
0 oy
(6,018 puan) tarafından
Cam silerken suyuna biraz yumuşatıcı koy silerkende mikrofiber bez kullan pırıl pırıl oluyor 

Peteklerinde üstünü sök altına legen koy bide onların fırçası satılıyor üstten deterjanlı suyu dök fırçaylada fırçala içlerini oh mis 
0 oy
(852 puan) tarafından
Valla en güzeli cam sil ve mikrofiber bez
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Parex marka mikrofiber bez ve domestos kullaniyorum sadece, bi de iyi kurulamayinca oyle oluyo, bi de cama gunes gelirken silmeyin belli olmuyo :)
0 oy
(154 puan) tarafından
Ben bulaşık makinesi parlatıcısı kullanıyorum 
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Camları sıvı bulaşık deterjanı ile su, hazırlayıp silersen hiç iz, kalmaz
0 oy
tarafından
Bulaşık tableti değilde aynaları bulaşık Makinesi parlatıcısı ile siliyorum camlarimi da öyle mutfak dolabini yağ çözücuyle siliyorum bazen Beyaz sabun rendeliyorum suya onunda siliyorum fırın falan komple
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Cam yüzeyler kremsiz şampuanla daha güzel temizlenir bebek şampuanı gibi şoktan veya bimden bi tane al canım a101 inde 10-12 adetli bezleri var 20 tl gibi bir rakam renk renk onlrla güzel temizleniyor
0 oy
(4,608 puan) tarafından
Şampuanla sil pırıl pırıl oluyor yıllardır onu kullanıyorum ama mikrofiber bezinde varsa hiç kurulamaya bile gerek kalmıyor 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Farmasi cam bezi al sadece su ile siliniyor kurulamaya bile gerek yok mükemmel oluyor
0 oy
(1,256 puan) tarafından
En iyi cam temizleyici su ve bebek şampuanı;))ve kurulamaz icin cam bezi dün silindi ışıl isil
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Cam dışında bahsettiğin her yeri a101in çiçeğim fısfısı ile siliyorum harika oluyor beyaz kapı ve pimapenleri özellikle mükemmel yapıyor. Mutfak dolaplarını da öyle
0 oy
tarafından

Bunu yeni keşfettim o kadar güzel kokuyordu evi silince bayılıyorum kokusuna

image

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Sirkeli su en doğalından

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
+1 oy
12 cevap 207 göst.