0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (439 puan) tarafından
Ölüyorum kızlar boğazım mafediyor su içince bile yanıyor bi yığın kan kustum affedersiniz 

Ahh anne olmak için verdiğimiz çabalar . Çektiğimiz acılar .

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaallahh 

6 Cevaplar

0 oy
(805 puan) tarafından
Allah şifalı versin canm hamile misin neden öyle oldu doktora gitsen bi
(439 puan) tarafından
Evrt canım 2 aylık hamileyim .
İlk istifar ettim bi yirmi dakika sonra kan kustum hep ve hala devam ediyo acaip acı veriyo :(
(805 puan) tarafından
Canim cok zorlama devam ederse acile git tahriş olmuştur
(439 puan) tarafından
Dua et canm valla acısı cok kötü nasıl uyuycm bilmiyrm :(
(805 puan) tarafından
Allahım sifani versin cnm zor valla bende ameliyatliyim boğazım tahriş olmuş oksuremiyom çok kötü oldum
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Yanma varsa miden de gaviscon icebilirsin bebege hicbirnzarari yok ve mideni rahatlatir. Cok geçmiş olsun. Ama kanamayı doktorunuza danışın 
(439 puan) tarafından
Midem de değil boğazımda acaip yanma sızı var yutkunmak dahi acı veriyo :((
Tedirgin oldum gitsemmi doktora falan . Ben istifar ederken zorlandm tahriş falan oldu diye düşündüm
(274 puan) tarafından
Midede yanma bogazi da cok etkiliyor. Kac haftalik hamilesiniz. Buarada aslinda ben olsam bi giderdim doktora kan gelmesi iyi degil iciniz rahat ederdi hem de ilac bisi verir rahat nefes alirsiniz
(439 puan) tarafından
9 haftalık daha canım
(274 puan) tarafından
Ozaman gidin cunku haftaniz cok erkenmis
0 oy
tarafından
Bogazin tahris olmuştur kusmaktan bende cok kusardm
(439 puan) tarafından
1 haftaya yakındır bulantı ilacı kullanıyorum ama iki gündür artık oda fayda etmiyo bulanıyodu ama 1 hafta sonra ilkdefa bu aksam kustum :( sonuc kan :(
0 oy
(545 puan) tarafından
Kıyamam ya kuzum Allah'ım sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşaallah.tahris olmuştur boğazın zor Allah yardımcın olsun inşallah
(439 puan) tarafından
Amin canım inşaallah hepimiz sağsalim kucagımıza alırız miniklerimizi
Daha 2 aylık zaman nasıl gececek bilmyrm :(
(545 puan) tarafından
Geçer Allah'ın izniyle veren Allah sabrindsw sifasinda verir gülüm
0 oy
tarafından

Yaa cok zor cnm ya bnde 2 aylik hamileyim cok sukur ilk gebeligimdede midem bulanmadi.bunda dahic kusmadim Rabbim seninde biran once sifasini versin insallah:(

(439 puan) tarafından
Amin canım yaa :(( benimde ikinci
Oğluşum hiç zorlamadı beni ama bu hâl tâkât bırakmıyo vallahi :( bulantı ilacıyla ayaktayım :( kadaiyice mafetti canım ayrı bi yanıyo boğazımı hissrtmiyrm
tarafından
Yaa cok zor valla hele bide cocuk varken daha zor boyle.seyler ya bnde de tiksinme var mutfagi gormek dahi istemiyorm ama.cocuga mecbur biseyler yapmam lazim ve bu beni cok zorluyo sag saglim kucagimiza alalim insallah:)
(439 puan) tarafından
Az buz bi zamanda değilki canım daha yolun başı . Aynen cocuk olunca daha zor . Tek derdin koca olsa boşver der yatarsın ama orada kuzucuk bekliyo yemesi içmesi tuvaleti derkenn iyice bitkin kalıyosun
tarafından
Aynn cnm cogu kadinda 3 aydan sonra cok azaliyo bu mide bulantisi seninde biter insalalh ya 1 aya kadar
(439 puan) tarafından
İnşaallah cnm yaa
0 oy
(30 puan) tarafından
Ayyy kıyamem ben sana yaaa ama geçecek hepsi iyi kötü bir anı olarak kalacak canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 560 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
10 cevap 732 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepktl (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 373 göst.
5 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _ebrulii888_ (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,559 soru

24,060,301 cevap

330,120 kullanıcı

...