0 oy
249 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba bu porogestan ilacını ben alttan alıyorum almadan önce vajinamda şişlik ağrı yoktu   . Dün koyarken farkettim . Bu ilaç enfeksiyona da karşı iyi gelir mi.  Çünkü doktor sadece erken doğum riski olduğu için verdi . Enfeksiyon la ilgili birşey demedi.

5 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından
Canm bende kullandım ama ben ağızdan aldım yan etkisi oluyor vajinal hiç duymadım öyle yaptığını enfeksiyon varsa doktora sor belki vajinal aldırmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullandım canım. Hiç dikkat etmedim.oyle birşey oldu mu hatirlamiyorum
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Canım oral yani ağızdan aldığında tansiyon düşürüyor bazı hastalarda o yüzden vajinal al demiştir enfeksiyona iyi gelmez kanama yada düşük riskin varsa kullanılır ama şişlik vs varsa doktora şöyle ağızdan aldirabilir sislikte enfeksiyon kaynaklı olabilir 
tarafından
Bı kaçgun beklesem mi geçecek mi diye yoksa hemn mi gitsem
(1,326 puan) tarafından
Bekleme bence enfeksiyon varsa yine erken doğum için risk oluşturabilir
tarafından
Travazol krem kullansam ? Of inan  gitmek istemiyorum ya artık doktora bi müddet
(1,326 puan) tarafından
Mantarlı degilmi bilemem onu hem onu geçtim travazolu kullanabilmen için kadın doğumuna sorman gerekir yine erken doğum riskin varsa son trimestirda olmalısın yani son 12 haftanın içerisindesindir
tarafından
Tamm canım. Evet 26+2 deyim :(
0 oy
tarafından
Progestan enfeksiyona iyi gelmez canım ilacı kullandıktan sonra mesela akşam alıp sabah kalkıyorsun ya mutlaka bol su ile vajinayı iç dış yika sabun sürmeden ilaç kalıntısı ter akını mantara sebep olur çünkü 
tarafından
Peki canım bana hem sabah hem akşam verdi kaç saat kalkmamam lazim
tarafından
Valla bilmiyorum ki canım ben vajinal hiç kullanmadım ama bir saat yatsan yeter herhalde
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Benim de düşük riski için di ama ağızdan aldım bilgim yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 212 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 931 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,472,497 soru

24,112,000 cevap

333,006 kullanıcı

...