0 oy
708 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
Ailesinjn yanindayim bag bahce islerini yapiyoruz gorumceler faln nese izin aldi oda geldi 2 gunlugune tekrr gidecek teline bi baktim bi dayisinin ogluyla msjlasmis ayrica telde konusmuslar yokmu bisyler alsak diyor esim buluruz da bnm sikintim var alamiyorum diyor sonrada mahallade sunda bi maydonoz var cokda guzellikde yapiyor gidelim vs diye esime sordum ne bu once inkar etti butun erkeklerin yaptigi gibi benm degil msjlar diyor senin telindeki msj ebemin olacak hali yok ya dedim sonra ben annem gile gitmistim ayrilmak icin o ara iki kere ictim bidaha icmedim diyor icmiyorsan ne bu msjlar dedim attim ama gitmedim dedi yalan soleme gider babana solerim bak dedim netten bi arastirdim esrar seylerini bitkisini evimizin onunde kac kere ekti yeni yine ekti ben bilmiyorum ya esrar faln bi meyve cok pahali turkiyede yok faln dedi inandim ondan sonra disundukce abisininde isin icinde oldugunu abisinin kayninin dayi oglulun tartistik baya babana solecem dedim once soleyemez saniyordu sole sole diyordu ciddi oldugumu anlayinca yalvarmaya basladi fir dondu en son dedim illaki bidaha farkeder yakalarim eger bidaha icersen abini seni dayinin oglunu solerim babana dedim arar cagiririm eve babani anlatirim dedim tamm cocgumuzun uzerine yemin etti inandim inanmak istedim sonra dedim o dayi oglunla konusmuyorsun evlerine gitmiyoruz artik gelmiyorlar artik dayisinin oglunun karisi bana bisyler anlttida bn inanmamistim kadina kafam karisik o konusmalarin fotosunu cektim ablama attim aba bu msjlari sakla silme bak ben siliyorum dedim noldu dedi anlatirim soru sorma sonra lazim olabilir sen sadece sakla dedim tamm dedi eger olaki bi ayrilma vs olursa mahkemede dedlil olarak kullansam cocugumu tamamen bana verirlermi yoksa onada verebilirlermi velayetini bilgisi olan varsa paylassin lutfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlattığına bakılırsa çocuğu sana verirler hiçbir hakim Esrar kullanan birine evlat vermez. Senin çocuğun kaç yaşında 
tarafından
Sana verirler daha çok küçük. Önce devlet seni araştırır çocuğa bakacak maddi gücünüz var mı diye varsa sana verirler
(495 puan) tarafından
Yok maddi ama illaki is bulurum
tarafından
Babanın maaşına bakarlar ayda net ne kadar alıyor diye. Burda Bi tanıdığım da senin gibi boşanma evresinde avukat ona böyle söylemiş
(495 puan) tarafından
4000 4500 qrasi degisiyor 1 kesin verirler o zmn
tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Tabiki sana verirler madde sonuçta ayrıca bu işin üzerinde dur bırakacağını sanmıyorum cnm msjlar siler eve gelmeden içer keşke kayinbabana deseydin bide annemlere gitseydin bırakırdı
(495 puan) tarafından
Ya illaki bi yerden cikar yakalarim ben arastirmayi birakmicam arama kayitlarina bakabiliyorum vatsabda kendimede acarim msj ordanda okurum gordugum an soleyecem babasina ve hic bi yere gitmicem niye duzenjmi bozeyim da o gitsin babasinada diyecem iki oglunun yaptigini dayisinada anlatirim herkez ogrenir benim korkum mahkeme asamasinda kullanmazsa test yaparlar ve cikmazsa verirlerse diye korkyyom cocgumu bi gittim aileme cocugun icin dondum bu sefer affetmem
(6,675 puan) tarafından
Yok cnm deliller olursa o kadar kolay değil
(495 puan) tarafından
Anlafim toplarim onu
0 oy
(3,546 puan) tarafından
8 yasından önce her halukarda bebek annede kalır.. Anne istediği sürece. 8 yasında olana da hakim pedagog eşliğinde sorar. Kimi isterse göz önüne alınır ama kızsa yine hakimin anneye verme olasılığı yüksek. Sadece anne uyusturucu madde kullanıyor ise babaya verilir..e sizde de tam aksiymiş.. Eşini babana değil polise veririm diye tehdit et.. Kapının önünde yetiştirdiği Bi duyulurda onun anasını mikerler canım.. Çıkamaz içerden ömür boyu. 
(495 puan) tarafından
Cok degil bir kok sadece canim onuda dedim bisaha duysr gorr yKalarsam sikayet ederim hepinizi dedim ve ole ilerliyecek bisi olursada polise sikayet etmek dHa mantkli delilim daha yuksek olur
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Boşanma düşüncen varsa canım ses kaydı da al kullandigina dair ne olur olmaz sesli deliller daha kullanışlı nafaka vs de alırsın diye düşünüyorum
(495 puan) tarafından
Aaa bu benim aklma gelmedi itiraf ederken alsaydim keske
(1,073 puan) tarafından
Tekrardan alırsın canım
(495 puan) tarafından
Aklimda olsun mantiklu
(2,730 puan) tarafından
cnm tekrar itiraf ettir o konusma yerlerinde silersin yine içiyormusunnesrar bak tek hatana bakar takipteym babamlara söylerim diye konuyu ac ses kaydı al ama ses kaydı yasak fln diyolsrdı
(495 puan) tarafından
Alirim elimde durur avkatlik is olursa danisiriz ne kaybedecemde elimde durmasindan
0 oy
tarafından
Devletin izni olmadan esrar ektiyse bu zaten başlı başına suç. Ki madde kullanan birine de bebek teslim edilmez. Umarım doğru yola gelir.
(495 puan) tarafından
Ins bakalim yakalarsam bidaha neler olacak
0 oy
tarafından
Cocuğu annenin bir ahlaksızlığı yoksa mahkeme anneye verir. Bu durumda hayli hayli verir.
(495 puan) tarafından
Ins ole olur canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 440 göst.
14 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
20 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emmarose (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,125 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,957 soru

24,393,977 cevap

349,545 kullanıcı

...