0 oy
2,574 göst.
Diğer kategorisinde (7,827 puan) tarafından

image

Kızlar kayınvalidemler pis insan değiller ama kedi besliyolar bir tanesine pire ilacı yaptılar ama muhtemelen süreside geçmiştir geri zekalı görümcem sokakta baktığı kediyi evede sokuyo bahçede de vr bir sürü kedi ve biz gidince çoğunlukla bahçede oturuyoruz bi ara görümcem bağıra bağıra geldi oğlumun yüzünde pire yakalamış bir de yaptığı tavır bize pire getirdiniz şeklindeydi şok oldm az önce kedi sevmişti bahçedeydik dedim çk korktm ve şaşırdım neyse ne zmn oraya gitsk oğlumla bni pireler yiyor artık bıktım salı günü yine gitmiştim heryerimi yediler gtme kdr kabardım yıldm ya eşime söyledm annenlere söyle evi ilaçlatsnlar diye bugğn oldu sordm söylememiş unutmuşmuş dedm ilaçlatmadan gitmiyorm bir yere dedm birde hamileyim doktora söylemeli miyim bi test yapıyorlar ya kedilerden falan geçen hastalık için

3 Cevaplar

+1 oy
(8,177 puan) tarafından
Beyaz bir çarşaf varsa yere ser ve üstünde soyun. Kesinlikle hala üstünde vardır. Zıplar pire. Minicik bir sinek gibi bir şey. Allah korusun çok nefret ederim
(7,827 puan) tarafından
Banyoya girdim yine yedi aklım almıyor artık çıldırıcam
(8,177 puan) tarafından
Yer yer. Dediğim gibi yap ve eve ilaç al pire ilacı. Onu sık. Ardından hemen süpürge yap eve. Bu hafta her gün süpür evini canım ve yerleri mümkünse çamaşır sulu su ile temizle ki ayakları yansın. Hatta tiksinmezsen sirkeli su sık. Bayılır sirkenin etkisiyle
(7,827 puan) tarafından
Tamam kuzum yarn mutlaka yapacan çıldırmak üzereyim yoksa oğlumla beni yiyo eşimdw bişi yk işin garibi kaynanamlarıda yemiyo ‍♀️
(8,177 puan) tarafından
Ay kolay gelsin. Ben bir hafta boyunca çıldırmış gibi elimde sirkeli su fısfısıyla dolaşıyorum en sonunda rahatlıyorum o öldükçe. Yalnız süpürgeyi de hemen boşalt bir çöpe ağzını kapat. Çok çabuk çoğalır
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Evet canım bu pire ısırması 
(7,827 puan) tarafından
Ya gözlede hiç görmedm nerden bulcam yakalıycam korkuyorm yumurtlar çoğalır diye
(4,756 puan) tarafından
Vala canım benim bildiğim onlar çoğalıyor
(7,827 puan) tarafından
Deme öyle ya bir taneysede çoğalır mı
(4,756 puan) tarafından
Evet kuzum maalesef
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bilemedim  canım. Baya isirmis
(7,827 puan) tarafından
Her yerimde vr :(

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
13 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviyesil (1,305 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 314 göst.
0 oy
7 cevap 241 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gunesgulce05 (63 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,911 soru

24,190,003 cevap

336,856 kullanıcı

...