0 oy
972 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (183 puan) tarafından

Kizlar bununla ilgili yine bi post acmistim koltuklara ortu aldi diye bana sormadan etmeden benim evime kendi kafasina gore gorumcemi arayip onunla konusup begenip aliyorlar halbuki onu kullancak olan benim yani ve artik dayanamiyorum linc tayfa da gelmesin cunku bana cok cektirdi ve bilerek yapiyor bunu sirf benim inadima cocuguma kendi basima bisey alamadim bebek dolabini bastan assagiya kendisi secti begendi aldi biktim artik simdide ev evin ignesine kadar o begenip aliyor simdide perdelerimmm almis bile coktan gorumcemle diyologumuz da su 

#bu nasil guzelmi 

Ben:aldinizmi 

#aldik 

#ozaman bana daha niye soruyon almissiniz iste 

Dedim ve goruldu birakti aldigi perdede bi halta yarasa ya deliricemm sunabakinn

image

19 Cevaplar

+2 oy
(1,621 puan) tarafından
Tamam alması çok güzel ama sürekli olarak sana danışmadan alması sınır bozucu ben olsam bende kızarım sonuçta herkezin kendi evi zevki aldığını kullanmasan sorun cikiyo mu kullanmak zorunda mi kalıyosun
(183 puan) tarafından
Hic denemedim ama eminimki cikarticak onun inadina takmadigimi bilicek ve iyce ortaligi karistircak
(1,621 puan) tarafından
Bende kendi beğendiğinden de al en azından dönüşümlü kullan canım o geleceği zaman onu takarsan gidince kendi sevdiğini o kadar istemiyosan çoluk çocuk yok mu kız ver eline kalemi perdenin önüne oturt kaynana da hep leke yaptı geçmiyo yenisini aldım de
-Reklam-
+1 oy
(399 puan) tarafından
Olaya bak ya  kndi ewlerri yokmu bunlarin ewlerine esya almakla mesgul olsunlar...senin duzenine niye karisuyolar ki bu durumdan rahatsiz oldugunu net bi sekilde belirtmelisin konusmlsn
(183 puan) tarafından
Konussam ne fayda kocam bile diyorki iylik edip aliyorlar hediyeyi bide alirken sana mi sorcaklat diyo
(399 puan) tarafından
Ohoo kocada onlarin yaptiklarini tasvik ediyorsa ypck bsyin yok herseyind karışırlar  ozmn
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Asma kuzum kendin al bidaha onu da kaldır koy köşeye bi iki sonra anlarlar 
(183 puan) tarafından
Turkiye de olsam onlara hic bisey aldirmam ama yurt disinda perde yok
(4,234 puan) tarafından
Onlar Türkiyeden alıp sana mı gönderiyor
(183 puan) tarafından
Onlar turkiyeye izine gittiler burda yasiyorlar gelirken getircekler
(4,234 puan) tarafından
E isteme sende kuzum internette araştır bir sürü yer var yurt dışı satışı olan stor yaptır hangi ülke bilmiyorum ama türk çoksa mutlka dikim yapanlar oluyordur
0 oy
(7,222 puan) tarafından
E çıkar kuzum kullanmak zorunda değilsin ki git pazarda satılıyor hazır dikilmiş 50 lira ben gittim aldım çeşit çeşit değiştirerek kullanıyorum 
(183 puan) tarafından
Turkiyede degilim ki bacim
(7,222 puan) tarafından
Burdan alıp sana kargoluyorlar mı yani
(183 puan) tarafından
Hayir burda yasiyolar gelirken getircekler
(7,222 puan) tarafından
Beğenmedim değiştirin desen
(183 puan) tarafından
Oda olabilir aslinda denesemmiki bilemedim yada ugrasip da laflariyla
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Canm yanlış anlama ama keşke benim kayinvalidem de evime bi iğne alsaydı çok çektim ben emin ol anlatsam şoktan şoka girersin bide ben perdeyi çok beğendim sade ve şık 
(183 puan) tarafından
Ya insan kendi almaya cok hevesleniyo anliyomusun ? Yanlis anlamiyorum tabiki ama bizim durumumuz varken neden benim istedigim sekilde olmasin da onun istedigi sekilde olsun
(1,347 puan) tarafından
Bisey olmaz canm he de geç kendi istediğini al bu yedeğin olsun ne sinir ediyon kendini durumun varsa
(399 puan) tarafından
Oyle olmuyor iste..ben şahsen  kndi adima izah ediyim durumu benim evimde herseyim benim zevkime gore dosenmistir kimseyi dahil etmedim secim konusunda cnku ben sade yada süslü  seviyorumdur karsimdaki bunu nereden bilcek ki...renkler ve zevkler farldr yani ben kimsenin ewine esyasina karismam almam kimsede bmm ewime karismasin bi zahmet beni bile biliyor ztb  bu yuzden kimse bana esya surprizi yapmaz begenmem kullanmam diyerekten:)
(399 puan) tarafından
He kayinvalidem yasa gorumcem her kimse beni dusunup iyilik yapmak istiyorsada bana parasinu versin ben istedgm modeli alirim
(183 puan) tarafından
Yorumu artilamak isterdim mira dusuncelerimsinnn
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Kullanmak zorunda degilsin ki güzelmiş sagol de oldu bitti. Kendin git al o zmaan anlar, hatta aldıgı hiç bişeyi kullanma sorarsa da ben kendi zevkime göre yeni alcm de
(183 puan) tarafından
Aldiklarini turkiyeden getiriyor alamam ki
(2,263 puan) tarafından
Kullanmak istemiyrsan yıkarken içine siyah bişey at yıka renk çıktı de at çöpe
(183 puan) tarafından
Buda mantikliiiii
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Yurtdışndaymissin cnm annen Türkiye'de ise ona aldır 
(183 puan) tarafından
O zaten 8 ay sonra buraya gelicek torun gormeye ona soylemistim zaten o gelirken getircek ama kaynanam bunu bildigi halde muhalefet oluyor
(3,455 puan) tarafından
O aldığı perdeyi kaldır kaynana gittiğin zaman götür annem aldı onu kullanıyorum al anne bunuda sen kullan de :)
(183 puan) tarafından
Mantikli ama o almazsa ne yapcam
(3,455 puan) tarafından
O zaman kalsın burada ihtiyacı olan birine ver de yada sen bur akrabaya ver anlasın kullanmak istemediğini belki bir daha almaz
0 oy
tarafından
Kullajmazsin olur biter gulsahim takma kafaya
(183 puan) tarafından
Hele heleeee umuda kelepce vurulmaz hakim beggyyyyyy
(183 puan) tarafından
Yaptiklarimdan pisman degilim haaa aklim hala yapmadiklarimda .d
Bu ulkenin adaletine ........
tarafından
Adaletmi var fkuzum
(183 puan) tarafından
Bari beben dogmadan ciksa ya vallaha cok zor :(
tarafından
Hemde ne kadar zor
0 oy
tarafından

Perdeyi aşırı sevdiğimi söyleyip gidiyorm <3

(183 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(157 puan) tarafından
O değilde ben tülleri beğendim tam benim tarzım sade ve zarif
(183 puan) tarafından
O almasaydi bende begenirdim aslinda sirf o secti diye bana sormadan begenmiyorum birde ben perdelerin ustune sus guneslik cok severim ondan istiycektim ama malum bana sorma zahmetinde bulunmadikar
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ben perdeyi beğendim güzel am sende haklısın canım senin seçmen daha doğru olurdu
(183 puan) tarafından
Perdeyi o degilde ben secseydim begenirdim ama sirf o secti diye istemiyoeum iste
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Bazıları hiç almaz bazirlari da gelini sinir etmek için alma çabasına girer valla hepsi şaşırmış artık 

Ben büyüklerden ümidi çoktan kestim
(183 puan) tarafından
Ben dogdugumdan beri o dedigini yapiyom zaten :D
0 oy
(581 puan) tarafından
Ben de evde tül perde kullanmıyorum bütün odalarımda store perde var. Tül perde hala kullanıldığını şimdi duydum. Türkiye deki evde yatak odası ve çocuk odasında store perde var diğer camlarda yok. Camlar içi göstermiyor. Kullanmak zorun da değilsen kullanma Büyük Türk mağazalari var orada, ordan al.
(183 puan) tarafından
Sen eczaci olan bayansin demi
(581 puan) tarafından
Evet :))
(183 puan) tarafından
Dil bilmiyorum oturum iznim yok ve herhangi bi bankam biseyim yok yine onlara muhtacim :((
(183 puan) tarafından
Eger varsa instani verde ordan aklimda kalan bise olursa sorayim
(581 puan) tarafından
Aile birleşim icin vize almadın mı nasil geldin?
0 oy
tarafından
Senin saçına toka almıyolar ki evine eşya alıyorlar eşya zevk meselesi çok istiyosa senide götürüp begendirecek bana hiç iyi niyetli gelmedi 
0 oy
tarafından

canim sizin evde hic esya yokmu ki bu kadin aliyo  varsa takmak zorunda degilsin al kaldir kenera :)

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Çok eski bir model. Metre fiyatı ucuz sade düz tüller var. Ondan alsalarmış ya. Hafif parlak oluyor desensiz.. Onlar işin ucuzuna kaçıyor bacım.. 
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm beğenmiyorsan bunu djile getir. Anne alma de. Yada kullanma. 
0 oy
tarafından
Almak istemesi güzel ama sana sormadan aldığı için bir değeri kalmıyor 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,306 göst.
0 oy
33 cevap 919 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 590 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,468 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Babayevajennnni (39 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,024 soru

24,395,171 cevap

349,678 kullanıcı

...