0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (6,400 puan) tarafından

image

kızlar böyle bişey almayı düşünüyorum alan oldu mu hiç kullanıslı mı? 

3 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Havuz var

Kaydırak var
200 tane bu küçük toptan da var 
Ama bir kere bike bundan yapmadık:D

(6,400 puan) tarafından
Yaa niye ki :D
(6,400 puan) tarafından
Bizimde 100lü topumuz vardı her biri bi yerde :D
(3,443 puan) tarafından
Bilmem hiç aklıma gelmedi fotodaki gibi küçük havuz varken su yerine topları koyup kaydıra kayarlardi içine ama o havuz patladı şimdiki en büyük olandan balkona kuruyoruz evin içi olmuyor balkonda tehlikeli o yüzden galiba hiç aklıma gelmedi :))
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Ben bimden almıştım 5ysina girdi oğlum çok güzel oynadı vakit geçirdi yazın su bile koydum yüzdü şimdi kardeşi kullanıyor 10 aylık severek oynuyo abisi ablası yardım ediyo cikiyo kayiyo falan eylenceli bence 
(6,400 puan) tarafından
Yaa ne güzel canm maşallah benimde biri 2.5 yaşında biri 14 aylık babası akülü motor alıcam dedi bende bundan alalm beraber oynasınlar dedim yoksa kavga çıkıyor öbğr türlü :D
(1,242 puan) tarafından
Akülü araca karşıyım ben ya pedallı ise tamam da diğeri hiç oyuncak gibi durmuyor bence oyun içinde kaydırak tabi koş koş diyo abisine mesela dilli düdük abiii abii diyo top aliyo minik kaciyo abisi ver ver kovalıyor havuza atliyo minik ceee ceee diyo çok seviyoruz biz ya
(6,400 puan) tarafından
Bende akülü sevmiyorım canım ömürleri de kısa hem. Pedallı traktörü var kullanıyor bahçede birde küçüklük bisikleti var büyüğünün :) küçüğe kaldı o ama daha tam binemiyor :) sürekli didişiyolar benimkiler ya büyüğü kardeşine oyuncak vermiyor napcam bilmiyorum ondan ortak bişey bakayım dedim
(1,242 puan) tarafından
İnşallah araları hep iyi olur bence faydalı olur gibime geldi karar sizin canm
0 oy
tarafından
Bende almayı düşünüyorum kışın doğru dürüst dışarı çıkılmaz hatta salıncakta alıp mini park gibi yapmayı düşündüm tek tek alınca fiyat 200 e geliyor ama kargo ücretini hesaba dahil etmedim 
(6,400 puan) tarafından
Kaydırak 150den aşagı yoktur bence canm ben simdi istedim valla. Salıncak da şoka gelmsti ordan aldık bahçeye kurmustuk kaldırdık onlar eve kuruluyo mu acaba
tarafından
Valla tavanı gözden çıkarınca neden olmasın

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 691 göst.
5 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sadevatandas (2,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 569 göst.
0 oy
4 cevap 653 göst.
+1 oy
3 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,469,556 soru

24,073,775 cevap

330,817 kullanıcı

...