Ahahahaha bennnn daha bu sabah barıştık cocugu bırak gel dedi gitmedim o geldi yanima oturdu yuzume bak diyo bakmiyom.bile ağladıda barıstık
Benim kadar laf söyleyeme, kimseyi kırmak haklı bile olsam laf söylemek benimde yapımda yok ama kendimi zorluyorum bazen gerekiyor. Ve bunu açık açık söylüyorum ben kimseyi kırmam ama sen bana laf söylediğin için bende söylüyorum diyorum. Başında bunu yapmak lazım galiba zorda olsa. Ablama eşi düşünmeden konuşma diyordu bi olay olunca. Hep böyle demeleri bastırıyor. O da olayın üstünden geçtiği için tekrar söyleyemiyor.. Banada eşim bir olay olursa o anda tepki vermeyelim, aşırı olur olayın sıcağıyla demişti. Bende aşırı tepki vermem ama,iş yaparken bulaşık yıkarken vs hep düşünürüm nasıl desem ne desem (anamız babamız laf söylemeyi öğretmemiş malum) düşünerek çözüyorum napayım Allah akıl vermiş )
Evleneli. 1 yıl oldu bende senin gbiym haklı olsamda karşısında konuşamıyorum herşeyi unutuyorum . Yada ağlamaya başlıyorum Ama mesajda ağzıma geleni sayıyorum daha yeni yeni söylemeye başladım. Oda çok az ;D . Sen kaç yıllık evlisin
Yemin ederim aynıyız
var cnm konusurken hep kendi hakli cikar bende yazida daha iim ama mecbur konusmak gerekiyor artik cat pat anlasiyoruz
1,493,407 soru
24,400,632 cevap
350,111 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın