0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sağ ayagimda uyuşukluk vardı ondecden bu ara gene var ve yüzümün sağ tarafında boyl bir değişik dönük gibi sanki bugün felç falan gecircek diye korkuyorum yarın randevu aldım norolojiye bu geceyi bir atlatsamm:'(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah korusun cnm inşallah kötü bir şey yoktur
tarafından
+++++++ alırsan benden bil bacım ❤️☺️☺️
tarafından
Allah razı olsin canım inşallah iyiki varsınız güzel yüreklilerim❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(17,084 puan) tarafından
Daha once yüz felci falan mi gecirdin canim. Inşallah bişeyin yoktur. 
tarafından
Yok kuzum geçirmedim amin Allah razı olsun dişten yada kulaktan yüzümü etkiler mi bilmiyorum nöroloji yebl randevu aldm bakalim
0 oy
tarafından
Canım aynanın karşısına geç, kaşlarını kaldır, dişlerini göster her iki tarafın eşit olması önemli, eger bi tuhaflık sezersen hızlıca acile git randevuyu bekleme, ilerlerse kalıcı olabilir Allah korusun
tarafından
Öyle bişey yok şimdilik çok şükür kuzum bilmiyorum dişten falan olur mu ki acaba
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Neden öyle oldu canım sebebi ne. Yarına kadar ara ara sakız çiğne bildiğin agzını ayıra ayıra sakız çiğne. Geçmiş olsun. 
tarafından
Sakız yoktu gülme hareketi yapıyorum sürekli bilmiyorum canım ayagimda a oncedne beri vardı yüzümde olması endişe ettiriyor beni
0 oy
tarafından
Allah korusun cnm ☺️ Rabbim sağlıkla uzun ömürler versin inşallah ❤️
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun☺️❤️
tarafından
Cümlemizden inş balım ❤️
0 oy
tarafından
Sinir sıkışması olablir ortapetiye git cnm sol taraf olsa tamam derdim de sağda belki sinir sıkışması falan vardır
tarafından
Kzuu kulağımda sorun vardı ondan olabilir diye düşündüm o yüzden norolojiye randevu aldim

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 109 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde Dilaraysun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,444 soru

24,058,532 cevap

330,032 kullanıcı

...