0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde (5,751 puan) tarafından
Migde bulantisi kusma oksuruk ates hapsurma vardi dun hastaneye gittim direk test aldilar daha sonuclqrim cikmadi aksam uzeri cikar dediler bekliyorum bakalim kizimi da kaynanalara gpnderdim onun belirtisi yok diye ama malesef oda bugun oksurmeye ve ateslenmeye baslamis ben hastaligimi biliyorum aslinda kovid falan degil testiminde negatif oldugune cunki uc gun once kahvaltilik sos yaptim 4 saat boyunca kocaman iki tencerenin basinda terledim sanki banyo yapmis gibiydim sonrasindada ***** gibi icimi sogutmak icin 2000ml dondurma yedim koca bi kutuyu bitirdim ondan boyle oldugumu dusunuyorum bana dua edin gucleniyim hemen eskisi gibi

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn cnm inşallah kötü bir şey yoktur Rabbım bir an önce şifa göndersin inşallah 
(5,751 puan) tarafından
Amin canim benimm
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canm ama yine de sonucu bekle ne olur ne olmaz aileni ve sevdiklerini tehlikeye atma sonuca göre davranırsn
(5,751 puan) tarafından
Evet zaten o yuzden bugun asi olmaya gidemedim bugun asimiz vardi ertelendi artikin
(505 puan) tarafından
Anladım canm geçmiş olsun
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Allahım şifa versin inşallah.
(5,751 puan) tarafından
Amin kuzum
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 
(5,751 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım aşın var mı
(5,751 puan) tarafından
Yok canim doktor bebegin 6 aylik olunca yaptir demisdi
0 oy
(16,378 puan) tarafından
Test cıkmadan keske göndermeseydin. Kocamda oyle diyordu pozitif cıktık. Hele kızımda en ufak belirti olmadı ama o super tasıyıcıymış.bir aileden biri pozif cıkarsa herkes pozitif oluyor. İnsallah birsey cıkmaz canım 
(5,751 puan) tarafından
Yok canim herkesde cikmiyor pozitif gecen yil virusun ilk cikdigi hafta biz evde 9 kisi yasiyorduk 4 kisi negatifidi ben kaynim kayinbabam ve badka bi kaynim
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah ❤️
(5,751 puan) tarafından
Amin canim cok sagol
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(8,076 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım dün bende de bu şikayetler vardı bugün iyiyim çok şükür tatlım 
(5,751 puan) tarafından
Ben iyi olamadim ya testim negatif cikmis sukur ama agrilarimdan sevinemiyorum bile
(8,076 puan) tarafından
Sevindim senin adına canım ben iyiyim çok şükür
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ❤️
(5,751 puan) tarafından
Cok sagol canim
0 oy
tarafından
Kızını niye gönderdinki hemen keşke başka bi odada karantinaya alsaydın testinin sonucu çıkasıya kadar 
(5,751 puan) tarafından
Iki tane odam var kizimi gondermeseydim eger kucagima gelmek icin surekli aglardi bende daynamaz alirdim o yuzden
0 oy
tarafından
Test pozitif çıkarsa kızınada yaptr cnm inşallah çıkmaz yaaa
(5,751 puan) tarafından
Yok canim negatif cikdi simdi sukur
0 oy
(1,145 puan) tarafından
4 saatte çıkmıştı eşimin sonucu Rabbim şifa versin canım
(5,751 puan) tarafından
Benim 25 saate cikdi
(1,145 puan) tarafından
Sonuç ne canım
(5,751 puan) tarafından
Negatif canim sukurler olaun
(1,145 puan) tarafından
Çok şükür kuzum
0 oy
(5,372 puan) tarafından
O zman değilsindir kuzum ya bnde aynı oldum bilerek gitmedim hastaneye çünkü test istiyolarmış drekt bnde kendimi biliyodum çünkü yola gittik klima açtık vs o yüzdendi inşallah negatif çıkar çok geçmiş olsun canım 
(5,751 puan) tarafından
Degilmisim canim testim negatif cikmis
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin emzirion aslında dondurmayı fazla yemeseydin
(5,751 puan) tarafından
Ya ben cok dondurma delisiyim canim elime para gecsin mutlaka dolabi dondurmayla doldururum eger param olmasa bile yogurtu dondurup yerim yani o derece
tarafından
Ondan olmuştur o zmn cnm inşaALLAH kötü birşey değildir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 182 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 376 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ecalased41 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (4,315 puan) tarafından soruldu