0 oy
596 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
28 yıllık evli annemle ama evlendiği günden beri ana baba kardeş hiç ailesine önem vermez. Başkasına gelince kırılır üzülür diye hiçbişey demez bize ağzına geleni sayar. Resmen el iyisi oysaçnce ailesine iyi olması gerekiyor. Valla artık bıktım başkasına kızmış saymadığımı bırakmamış anneme annem eskiden çok neşeli şen şakrak birinsandı onun sayesinde şimdi ruh gibi ne neşesi ne keyfi ölüden fsarksızım diyor nasıl içim yandı. RABBİM anneme sağlık sıhhat huzur versin her iki dünyada da babamı da bildiği gibi yapsın. Bazen diyorum ölsede kurtulsak. İnsan babası için böyle düşünür mü düşünüyorum işte. Ne yapmalı böyle bir adamla. 

11 Cevaplar

0 oy
(2,831 puan) tarafından
Ben annem ölmesin diye babamın çektiği bıçağın önüne atlamış insanım gel birde bana anlat derdini :( 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Babasız büyüyen bi kız olarak Baba kelimesinin anlamını hiç bilmedim bilmiyorum 

Allah yardımcısınız olsun inşaallah.
0 oy
(505 puan) tarafından
Allah ıslah etsin bende ramazan ayında annem dayak yemeyisin diye babamın önüne atladım valla bı vurmuş ben bayilmisim sokakta dövmüş beni. Orucluydum o gün gece saat on oldu hala açmadım orucu ağlamaktan annem çok çekti hala da öyle Allah bildiği gibi yapsın 
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Halal bizde diyoruz olsada kurtulsak  diye gerçekten çok tok tok sözleri var bi hayri yok zor geliyor insana 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bnde öyle dua ederdim Allahım bi şekilde kurtar ya gitsin ya ölsün derdim 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Kız küçükken biz 4 kardeş her gece ne olur babam bu gece ölsün allahım diye dua ederdik aynı senin baban gibi ele iyi bize eziyeti bitmezdi en sonunda anası yaşında bir kadın için evleri arabayı dükkanları sattı gitti 
0 oy
tarafından
Allah kurtarsin annescigini tez vakitte ne bileyim böyle şeyler okudukça bana çok tuhaf geliyor ne evimizde ne etrafımızda gördük çok şükür. Allahım sizleri tez zamanda kurtarsin bu eziyetten.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Çoğu baba öyle galiba bizde ölsün isterdik en sonunda annem boşandı. Yine kurtulamadik ama en azından aynı evde değildik. Allah sabır versin babana da akıl nedir bu kadınların çektikleri
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH görendir kuzum RABBİM yardımcınız olsun 
0 oy
tarafından
Beddua etme canım bizlerden çıkıyor o beddular bizde annemde çok ettik ama hep kardeşlerinden çıkıyor öbür dünyada var rabbim o dünyada hepimizin hakkını sorar o babalara benimde annem neşeliydi ama eski keyfi yok ölü gibi kafası bile yerinde değil kadının özellikle babamın kadınlarla gezmesi tozmasi yıktı annemi yıllardır dayanıyor bu kadın işleri bitmiyor igrenc iğrenç şeyler yapıyor ve devam ediyor ne yapalim
0 oy
(75 puan) tarafından
Allah baba kelimesinin ne olduğunu bilmiyorum annemi bıçaklamasın diye kendimi bıçaklatmış insanım Bu yüzden annem bi yana dünya bi yana kimseye laf ettirmem Allah yardımcınız olsun bacım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 169 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Muhammed 39 ! (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 628 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 607 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 721 göst.