0 oy
84 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (496 puan) tarafından
Lütfi kırdar egt. Arş. Doğum yapan var mı nasıldı ?

1 cevap

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Doğum yapmadım ama kontrole gittim, yakup bey var çok iyi ilgili bir doktor. Bir çok arkadaşım orada doğum yaptı, hastane yenilendiği için odalarda duş vs herşey varmış. Hepsi çok ilgiliymiş. Banada tavsiye ettiler ama doktorum ozeldeydi o yuzden gitmedim. 
(496 puan) tarafından
Direk merkez binaya mı geçtiniz yakacıkta da doğum yapılıyor mu acaba bilginiz var mı . Ben ilk haftalar muayneye yakacığa gittim ek hizmet binası ama orası küçük baya doğum başladıgında yakacık acile mi gidiyim yoksa merkeze mi bilemedim
(2,203 puan) tarafından
Yakacık ek binası çocuk hastanesi olarak kullanılıyor şuan da siz direk eğitim araştırmaya gidin.
(496 puan) tarafından
Öyle mi tamam o zaman çok teşekkür ederim . Orda da kadın doğum acil var ek hizmet binası olarak lütfi kırdara eklendi randevu alındıgında gebeye orada bakılıyor aslında ama doğum neden yaptrmıyolar acaba
(2,203 puan) tarafından
Doğum eğitim araştırma hastanesinde yapılıyor, ben gebe iken 1 kere yakaciga gitmiştim açıkçası çok rezaletti ondan sonra zaten gitmedim, kimsede tavsiye etmiyorum.. hasta gibi yada gebe gibi muamele yapmıyor baştan savma bağır çağır götürüyorlar işi. Siz direk eğitim araştırmaya gidin, hem orada eğitim de veriliyor, doğum ile ilgili ve doğum sonrası, doktorlar hamsiler hasta bakıcılar hepsi cok ilgiliydi. Şuan nasıl tam bilmiyorum ama yakın zamanda kuzenim düşük yaptı çok ilgili ve çok iyi bir hastanede dedi
(496 puan) tarafından
Tmam inşallah sancılanınca direk oraya gidicem inşallah randevu yok zaten asla düşmüyor
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 347 göst.
+2 oy
15 cevap 217 göst.
+2 oy
9 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,470,448 soru