0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (631 puan) tarafından
Abim yeni ev aldı kızlar oldu baya ben şehir dışinda olduğum için gidemedim şuan memleketteyim abim evine davet ediyor bende eli boş gitmek istemiyorum ne hediyesi alabilirim sizce

11 Cevaplar

0 oy
(3,454 puan) tarafından
İhtiyaçlarının olduğu bir hediye olabilir 
(631 puan) tarafından
Canım bilsem keşke ihtiyacı olanı alırım ama yok galiba
(3,454 puan) tarafından
Yengeni ara ağzını yokla cnm neye ihtiyaclari var
-Reklam-
0 oy
(3,818 puan) tarafından
İhtiyacı olan bişey olabilir 
(631 puan) tarafından
Bilsem zaten onu alırdım :)
(3,818 puan) tarafından
Sor canım abin sonuçta mesela kahve makinesi var mı yada çay makinası veya bozulmuş alamadığı birşey vardır ayıp değil ki bunları sormak
0 oy
tarafından
Nevresim takımı olabilir yada mutfak eşyası 
(631 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Ihtiyacı var mı diye sor yoksa görüp beğendiğin bir fincan takimi olabilir bir biblo olabilir 
0 oy
(2,859 puan) tarafından

Fincan takimj 

Pike takimi 
Vazo 
Saat  guibi seyler olabilie
0 oy
tarafından
Eksiği olan bişey varsa alabilirsin yoksa da fincan takımı duvar saati avize tarzı bişey olabilir 
0 oy
(11,463 puan) tarafından
Yengene sorabilirsin birşeye ihtiyacı var mı diye yoksa eğer dekoratif biseyler alabilirsin
0 oy
tarafından
Uyku seti

Duvar saati 

Nevresim takımı 

Mutfak gereçleri olabilir 

Güzel bir ayna olabilir

Aklıma bunlar geldi
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Nevresim takımı,fincan takımı ,su takımı  vs olabilir ihtiyacı yoktur ama sürekli kullanılan seyler
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Arayıp yengene zaten birşey alıcam ihtiyacın olan birşey varsa söyle alayım daha iyi olur senin için de yok derse de yatak örtüsü nevresim pasta tabakları şık bir çay takımı veya şık bir biblo obje alabilirsin bende yeni ev değiştirdim teyzem aradı sagolsun büyük boy çaydanlığım taşınırken kayboldu onu aldı mesela işime yaradi 
0 oy
(534 puan) tarafından
Borcam ahsjsh şaka şaka ihtiyacı olduğu bişeyi al ya sorabilirsin yok falan der ısrar et yok derse iyi kafama göre alıyorum de şık şamdanlardan olabilir değişik biblolar falan yada klasik fincan takımı çay seti onlar olabilir 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 625 göst.
0 oy
9 cevap 221 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,547 soru

24,156,628 cevap

335,147 kullanıcı

...