0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Arkadaşlar doğum yapalı 28 gün oldu ama hala ne dikişlerim düştü nede makatım düzeldi sanki afedersiniz büyük abdest yaptığımda makatımın içinde kalmıştı çıkmıyor gibi oluyor tuhaf bişe belki doğum yapanlardan bilen vardır benim hala devam ediyor aynı durumu yaşayan oldu mu bide düşünüyorum da doğum yapmadan lağma yapıldı baya bi yırtılma gibi sert ses çıktı çok canım yanmıştı ama sonrasında hissetmemiştim ne olur olduysa doğumdan sonra oldu bide şayet basur olduysam onu nasıl anlarım yardımcı olur musunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Makat çatlağı olmuştur kantaron yağı sür içeriye doğru canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani simdiye dek dikisleirmin atmış olması gerekiyodu istersen bi doktora görün
0 oy
(4,850 puan) tarafından
2 3 ay sonra iyilesirsin bi kac güne de dikişler düşer lavaboda takip et ufak ufakta düşüyor belkide düştü fark etmedin 
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Bacı sorularını kapatmada sana yetisemiyorum defalarca aynı şeyi paylaşmışsn bı bak sonra paylaş 
0 oy
(74 puan) tarafından
Benim de aynı şekilde dikislerim 40 mın çıktığı vakit düşmüştü hepsi.Agri desen hep devam etti.Dogumda fazla ıkınmadan dolayı makat çatlağı oluşuyormuş.Benim iyileşme sürecim de uzun oldu ama doktorum normal dedi.

Taharetlenirken sabunlu ılık suyla taharetlen.Makat agrina sıcak su çok iyi gelir.

Ne kadar zorlarsan o kadar makat yırtılman açılır.Hemen iyileşmesi için lifli gıdalar tüket.Katı ürünlerinden uzak dur zeytinyağıyla pansuman yap ağrısını kesiyor canım hemen çok geçmiş olsun.
(74 puan) tarafından
Basurdur o zaman
(154 puan) tarafından
Bi ara elimle yoklarım inşallah değilimdir en korktuğum şey
(74 puan) tarafından
Bilmiyorum artık.Gecmis olsun sana tekrardan
(154 puan) tarafından
Allah razı olsun
(74 puan) tarafından
Sagolun sizden de :)
0 oy
(74 puan) tarafından

Anestol diye de bir krem vermişti doktorum dikişler için.

Ama sakın dikislere direk uygulama eğer kumaş vs koymayı düşünüyorsan ona sür direk dikislere sürme.
(154 puan) tarafından
Dikişlerimi iyileştiriyo cnm
(74 puan) tarafından
Evet iyileşip düşmesi için.Dedigim gibi pedi bırak kumaş kullan üzerine sür.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
4 cevap 339 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Havva45 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 273 göst.
27 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 501 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu