0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar doğum yapalı 28 gün oldu ama hala ne dikişlerim düştü nede makatım düzeldi sanki afedersiniz büyük abdest yaptığımda makatımın içinde kalmıştı çıkmıyor gibi oluyor tuhaf bişe belki doğum yapanlardan bilen vardır benim hala devam ediyor aynı durumu yaşayan oldu mu bide düşünüyorum da doğum yapmadan lağma yapıldı baya bi yırtılma gibi sert ses çıktı çok canım yanmıştı ama sonrasında hissetmemiştim ne olur olduysa doğumdan sonra oldu bide şayet basur olduysam onu nasıl anlarım yardımcı olur musunuz 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayırlı olsun büyük hemoroid. Doğumdan sonra herkeste oluyor genelde. O lavmanda makat çatlağı yapıyor. Büyük abdest yaparken ağrı veya kanama yapar. Ya da ayakta durduğunda aşağı doğru zonklama. 

Doğumdan sonra doktor procto diye krem yazmıştı bana o iyi geldi. Ayrıca hiç kabız olmucan. O daha beter yapar. Kantaron yağı varsa o da iyi gelir.
tarafından
Bak hergün bişey óğreniyorum valla senin sayende bunuda òģrendim helena sağol :) bende diyorum 2 doģum yaptım çatlak veya makatla ilgili bi sorunum olmadı neden bu 3. Doģumda mahfoldum diye hep düşünûrdûm evet bana lavman yaptılar demk o yûzden o çatlaģı sancılı gûnleri yaşadım
(154 puan) tarafından
Ağrı oluyo şu şekilde afedersin büyük abdesti yapınca sanki yarısı içeri de kalmış gibi oluyor
(154 puan) tarafından
Şayet basur olsa oturamamdemi nasıl anlarım olduğunu
tarafından
Bence basur değil makat çatlağıdır o bendede oldu çünkü kalkınca zonklama oluyomu
(154 puan) tarafından
Zonklama yok o lağmayı yaptı böyle oldu eminim ama yine de bi ihtimal sordum basur olursa nasıl oluyor diye
tarafından
Bilmiyorum tam olarak ama bende gecti çok şükür senindr geçer inşallah
(154 puan) tarafından
Kaç güne geçti benim 28 gün oldu doğum yapalı
tarafından
Canım ben 5 aydır doğum yaptım yeni yeni 2 ay oldu geçti
(154 puan) tarafından
Oppo =(
tarafından
Basur da eline meme gibi bişe gelir orda et parçası. Ama çatlak daha beter emin ol. Ben nerdeyse 8 ay çatlağı çektim. Kanama ve acı cabasi. Doktora gitmeye korktuğum için kendi cabalarimla iyileştim. Araştırdım krem bitkisel ne varsa aldım. Yediklerime dikkat ettim kabız olmamaya çalıştım anca öyle kurtuldum.
Helin evet o lavman aracı orayı catlatiyor maalesef.
-Reklam-
0 oy
(62 puan) tarafından
düsmesi lazmdi dikislerin bi kadin dogum a gidin istersenz bağsur a gelince makat bolgenizden dişariya sarkan kucuk meme gbi seyler olur elleyince hissedersinz bn kabiz olcm korkusyla hergun hosaf tukettm yesillk yedim ekmek pilav pek yemedim bol su içiyodum bagsurunz varsa patlican sapı kuru cok iyi geliyo tavsiye ederm youtube dan yapilişina bakarsnz gecmiş olsn
0 oy
tarafından
Evet canım bendede oldu gerçekten çok zor gúnlerdi geçti ama senindr geçecek inşallah kabız olmamaya bak..gecmiş olsun
0 oy
tarafından
Baticon sürmüyor musun .. basur içinde sabahları aç karnına sarımsak yut derler çoğu kişiye iyi gelir birde kabız olmamaya dikkat et 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,761 soru

24,144,427 cevap

334,615 kullanıcı

...