0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Hanımlar oğluma bisiklet aldık ebeveynlerinde kullandığı karşı komşumunda oğlumla yaşıt kiźı var istedi binsin dedik ama abarttılar biraz hep alıp bindiroyolr çarşıdan geldik komşumun  annesi almış bindirmiş kapıda karşılaştık sonra oğlum çok ağladı bisikletini çok seviyor çünkü eşimde kızdı benim oğlum bu kadar binmiyor diye yani gelip isteyince kıramıyorum ama eşimide haklı görüyorum ne yapabilirim akıl verin

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Verme yani direkt söyle. Ben bu tarz işleri hiç sevmem. Ne birinden bişey alırım ne veririm. Kilitle biryerde dursun. 
(191 puan) tarafından
Canım kilitleyecek yer8m yok merdiven altında duruyo
tarafından
Tamam merdiven demirine kilitle. Bisiklet kilidi al tak demirine bir ucunuda merdiven demirine kilitle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısaca eşim izin vermiyor artık de verme 
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Direk hayır diyemiyorsan. İstediği Zamanlar oğlan binecek şimdi de çık onlarla beraber.
(191 puan) tarafından
Mantıklı canım öyle yapayım
0 oy
(775 puan) tarafından

Babası izizn vermiyor de kesin ve net ol  bende jiç sevmem böyle şeyleri ailesi alsın bi bisiklet alamıyorlar mı

Ayriyeten ni kilit al kimse kullanamasın 
(191 puan) tarafından
Çok haklısın canm ama kilitleyecek yer yok merdiven altında 9nu yapamam dışarıda kilitleyemem sıcaktan mahvolur
(775 puan) tarafından
Yani şöyle kilitle tekerlek ve koltuğun altındaki demiri içinden geçirerek amaç tekerlek dönmesin biri süremesin
İnşallah anlatabilmişimdir
(191 puan) tarafından
Anladım cnm eşimde eve çıkartıp balkona köy dedi
(775 puan) tarafından
En iyisi iyi geceler olsun
(191 puan) tarafından
İyi geceler cnm
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben bir şey demem ya ne bileyim binsin nolcak senin oğlun yokken o binsin oğlun isteyince oğlun binsin 
(191 puan) tarafından
Yani ewet öylede biraz abarttılar hergunde alınmaz ki ben rahatsız olurum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.
+1 oy
5 cevap 109 göst.
20 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (516 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 78 göst.
24 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (4,141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,464,621 soru

24,004,746 cevap

327,530 kullanıcı

...