0 oy
1,427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (356 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

Kızlar allah için bakin bu ne esimin pantolonunda buldum 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

33 Cevaplar

0 oy
(2,298 puan) tarafından
Ufak tohum gbimi canim net belli olmuyo
-Reklam-
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Fotoyu googlede okut çıkar esrara benziyor dayımda bulmuştu annem böyleydi sigaranın daha üst modeli 
0 oy
(377 puan) tarafından
Esrar maddesi kardesimde yakalamistik
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kesinlikle Esrar.. Kurumuş hali.. Bunu sigara ile karıştırıp sarıp içerler. Alkol den daha fazla ama kısa süreli kafası vardır. Patlama noktasına getirir. Üzerinde yakalnırsa cezası var... Evde falan yakma. Agır kokusu vardır içildimi kokusunu bilen biri mutlaka anlar... Sentetik uysuturcu kadar kötü bişi değil. Aşırı bağımlı yapmaz. Ama yine de kafasını herkes kaldıramaz. Sana tavsiyem eşinle düzgün bir dille konusarak bıraktı. İnşallah bir daha içmesin. Onuda klozete at gitsin. Çok uygun fiyatlara satılıyor bunlar. Her an bulabilir... 
0 oy
tarafından
Kız bir narkotik miyiz kocanin o tarz şeylere meyili var mı? Allah korusun yani ne desem bilemeidm
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Gidip nane taşı ak hali yok kuzum kokusuna bak lef gibi kokar ona benziyor gibi ya bir kere gördüm genede bilemem 
0 oy
tarafından
Bunu direk eşine sorsaydın ya canım bu nedir diye 
0 oy
tarafından
kuzum kokla eger nane kekik tarzina yakın biseyse malesefki o ama.umafım.degildir bu arada kaynim iciyodu yakaladim kokladim ordan biliyorum
0 oy
(399 puan) tarafından
Esrar otuna benziyor sanki ins degildir
0 oy
(868 puan) tarafından
kesinlikle esrar
0 oy
(314 puan) tarafından
İnternetten gogleye okut canım attığın resmi arattirdimda esrar olarak çıkıyor
0 oy
tarafından
Kına ya bnziyo ayyy kokusuna bak esrarda olabilir adamın yüzünden zaten belli olur kizx anlamiyon mu sen kullndigini
0 oy
tarafından
Lens diye bir uygulama var elindeki şeyi o uygulamada okut ne olduğu çıkar

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,867 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yasittar (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 716 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Musmutlu anne-16 (495 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,100 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yasittar (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 547 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Meltemm24 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,505 soru

24,002,992 cevap

327,464 kullanıcı

...