0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Ev işleri sadece kadının işi mi?

31 Cevaplar

0 oy
(4,513 puan) tarafından
Eğer bir taraf çalışıyorsa diğer taraf evdeyse temizlik evde kalanın görevi bunun kadın ya da erkekle ilgisi olmamalı ama ne yazık ki bizim toplumumuzda erkek çalışır, kadın evde durur o yüzden kadına düşer bu görev. 

Ve benim şahsi fikrim evde olanın görevidir. Ben ve eşimde çalışıyoruz her işi ortak yaparız ama çalışmamış olsaydım ev işini asla eşimden beklemezdim ağır bir iş yapılacaksa yardım isterdim ya da çocuk varsa onunla ilgilensin diye beklentim olurdu
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çift enerji deposu olsaydo yaptırırdım:D ama isteyen eşler yapıyor bu tamamen kisilik meselesi

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Gerektiği zaman yardım eder tabiki ama etmesin. Onunla iş yapınca ben daha çok yoruluyorum ve sinirlerim bozuluyor :)) 
0 oy
(775 puan) tarafından
Eşin çalışma yoğunluğuna bağlı yani adam 12 saat filan çalışıp bi de yol çekip eve geliyorsa ayıp yani 
0 oy
(954 puan) tarafından
Yemek yapmayı seviyor kendisi ama temizliği zorla yaptırıyorum arada haftada bir 30-40 dk temizlik yaparak geçirse hiç bir şey olmaz
0 oy
(117 puan) tarafından
Kesinlikle hayır erkek de yapar ki kocam allah razı olsun o konuda çok titizdir duzenlidir ben makine atarim o vileda yapar mutfağı toplar elbise ütüler çok şanslıyım 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Eğer erkeğin dışarıdaki iş yükü ağırsa kadın eşinin yükünü evde hafifletir fakat erkekte kadında dışarıda çalışıyorsa eşittir evde ki iş yükü sonuç hayatı ve sorumlulukları paylaşıyoruz erkek yuvasını geçindirmek için çalışıyor kadın erkeğin kazancını giderlerine göre harcayıp evi derleyip topluyor 
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Benim eşim Allah razı olsun bulasikta yıkar evde siler süpürür çamaşırda katlar valla tabiki sadece kadının işi degil
0 oy
tarafından
Ne alaka canım benim eşim yapıyo temizlik işi olmayınca yapar saçma teori böyle düşünenler var hala kadın mecbur ywpıcak
0 oy
(308 puan) tarafından
Ay bu sorun biz de de var yani sorun değil de eşim çok takılıyor mesela mutfak dolaplarım yüksek bulaşık makinasını felan eşimle birlikte boşaltıyoruz ben çamaşırları katlıyorum o asıyor ütü yapmayı hiç sevmem o yapıyor ama yaptıktan sonra hem çalışıyorum hem evde çalışıyorum diyor :)) bende ben evde tek yaşamıyorum hamile kalmadan önce ben de çalışıyordum diyorum konuyu kapıyorum :)) 
(3,895 puan) tarafından
Benim eşimde söylenerek yapiyor dün bu yuzden kavga çıkardı.Birde benim çevrem ev işini kadın işi görüyorlar.Kadin evde durur temizlik yapar çocuğa bakar diyorlar.
(308 puan) tarafından
Öyle görenler öyle yapsın :) hersey müşterek sonuçta o evde 2 niz yaşıyorsunuz tamam erkek olarak belki çok şey yapamıyorlar ancak yardım etmesi önemli
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Kadın işi diye bi tabir yoktur. 

Hayir Sadece kadın yapmak zorunda da değildir. 

Ev ortak alanimiz ve esimde bende artik kim musaitse kimin eli bossa temizligi yaparız. 

Evet esim ben kadar detay yapmaz ama yapar, yapmali... Benim babam da yapar az çok yardımcı olur anneme .

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 1,370 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 4,704 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 377 göst.