0 oy
657 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Şimdi eşya için neden böyle yaptın demeyin kızlar bende insanım nefsim var nisanlandik evlenmeye yakın eşya bakmaya götürdüler bizi tüm eşyayı beğenerek seçtim sonra birlik oturmak zorunda kalınca seçtiğim yatak odayi fln bana sormadan marangoz da uyguna yaptırmışlar kullanışlı fln değil ama idare ediyorum onu geçiyorum birkaç yıl birlikte oturdum kaynanmla kaynım evlendi ona herşeyin sıfırı alındı gözüm asla yok mutlu olsunlar alınsın ne yazikki bir yıl evli kaldılar ayrıldılar sonra kaynanmlar ev aldılar kaynimin eşyalarini aldılar kullanmak için çünkü hepsi yepyeniydi eskilerin ise bana bıraktılar yani baya eski koltuklar fln benim yaşım 23 koltuklar 25 yaşında benden bile büyük yani onu geciyorim artık yeni koltuk istedim eşimden ikinci el resimleri atıyor yani ben hep 2 Ci elcimiyim dedim kaynım tekradan evlenecek yine ona herşey sıfır aldılar ben ona ikinci defa alınacak bana bir sıfır koltuk takımı mi fazla görüyorsun diye küstüm onları kislaniyorisin kıskanç diyor bana ya 

30 Cevaplar

+2 oy
tarafından
düzenlendi
Senin yaptığın asla kıskançlık olamaz sana haksizlik yapiyorlar resmen
(13 puan) tarafından
Bende onu demek istedim adım kıskanç oldu
-Reklam-
+1 oy
(3,832 puan) tarafından
Gayet haklısın alemin safı senmisin butün eşyayı yenilettir oldu kaynına 2.defa sıfır eşya sana da kaynana artığı eski eşya bağır çağır istediğini yaptır
(13 puan) tarafından
Sadece yatak odası yeni diğer herşey eski baya eski halılar naylon fln
(3,832 puan) tarafından
Oda yeni sayılmaz ki senin istediğin olmadiktan sonra altından da olsa için almaz
0 oy
tarafından

Yerden göğe kadar haklısın, senin neyin eksik öbür gelinlerden.

(13 puan) tarafından
Bilmiyorum sesimi edemiyorum yapım bu ama kimse kusmesin diye diye böyle şeyler yaşıyorum
0 oy
(38 puan) tarafından
Sen haklisin canim kaynananlar bile ayrimcilik yapmislar. Esin de bitiyor heraey o alsa kimse bisey diyemez
(13 puan) tarafından
Eşim ikinci el koltuk takımı resmi atıyor demekki o bile sıfırını layık görmüyor
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Resmen haksızlık yapılıyor
0 oy
(4,714 puan) tarafından
Kesinlikle kıskançlık değil bu, haksızlık. 
0 oy
(10 puan) tarafından
Sen yerden göğe haklısın. Sakın kabul etme alışmış bunlar sna 2.eli reva görmeye. 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
kıskançlık değil canım 

istemek hakkın tabi ki 
0 oy
tarafından

Sen haklısın tabi o iki defa evleniyor sıfır sana 2.el mi layık. Anneside nasıl oğlunun hayır görmediği eşyaları kullanabiliyor anlamıyorum :ermm:

0 oy
tarafından
Onların yaptığı çok ayıp olmuş.  Sen istemekte haklisin . 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Nefis filan değil canım bu hakkın olan küserse de küssün eskici misin ya sen herkesin eskisi ile yaşayacaksın kabul etme 
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Tek kelimeyle haklısın 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Konuyla ilgisi yok ama . Kaçtın mi canım. Çünkü normal şartlarda böyle biseyi ki mse kabullenemz de
(13 puan) tarafından
Yok görücü usulüyle oldu cnm
(1,326 puan) tarafından
Anladım canim valla iyi sabretmissin. Herşeyi hak ediyolar. Sende ennguzllerine layıksın. Senin ne eksiğin varmış digerlerinden
0 oy
tarafından
Cok haklisin hatta uzat uzatabildigin kadar kavga dövüş çıkar aldır kız yazık değil mi sana bunca sene çekmişsin daha ne cekecen
0 oy
(534 puan) tarafından
Kesinlikle sen haklısın aksini iddia edemez kimse . İlkinde sesini çıkarmamışsın sakinliğini koruyup bu defa sakın kabul etme 
0 oy
tarafından
Bu kıskançlık değil haksızlık
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Sen sonuna kadar haklisin canim benm asla kabul etme 
0 oy
tarafından
Her ailede var heralde bu yaa gelinin birimi sürekli böyle çantada keklik görüp hakkına giriyorlar hiçte kıskançlık falan değil seninki canım 
0 oy
(53,475 puan) tarafından
esinde suç canim kusmekte haklisin
0 oy
tarafından
Valla hı haklısın burda esın devreye gırmeli

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 884 göst.
0 oy
11 cevap 612 göst.
7 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,543 soru

23,884,778 cevap

321,516 kullanıcı

...