0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (61 puan) tarafından
Oğluma easly fish oil balık yağı kullanıyorum iki haftadır.. farki yok gibi . İştahı açılmadı sanki daha .. sabah aç karnına veriyorum nasıl vermeliyim sizce ..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Doktoruna danış canım istersen.

(61 puan) tarafından
Tamam tatlım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben tok karnina veriyorum balık yağını 
(61 puan) tarafından
Bnde etkisini gösterir de çok yer diye sabah aç veriyordum..
0 oy
(424 puan) tarafından
Ben o şurupların iştah açtığını pek düşünmüyorum ya. Çevremde kim kullandiysa hâlâ aynı. Yemek olayı biraz çocuğun kendi karakteriyle alakalı 
(61 puan) tarafından
Bı kaç kişi öyle söyledi de ben iki doktora danıştım csnim iştah açar kilo yapar dedi .. ben tablet olanı kullanıyorum.  Üç ay kadar deneyecem inşallah
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Kaç ay yaş ken veriyorsunuz bide doktor mu öneriyor siz mi veriyorsunuz ? Benim kizim 1 yasında doktorumuz bisey söylemedi hiç 
(61 puan) tarafından
Yeni başladım cnim 15 gün oldu .. doktora sordum haftada üç gün balık yese daha iyi ama yemiyorsa tabi kullan dedi..bir yaşında kulalnilirmi bilmiyorum gidersen doktora kendin sor istersen canım
(1,315 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(581 puan) tarafından
Easy fischoil Tablet şeklinde olanı kullanıyoruz. Kendimde eczaciydim eczaneye de danıştim. Sabah akşam tok karnına günde 2 tane kullanıyoruz. 2 ay oldu başlayalı yemediği sebzeleri yumurtayı yemeye başladı 2 ayda 2,5 kilo aldı. Biz faydasını gördük. 4 ay daha kullanıp duruma göre tekrar alicam.
(61 puan) tarafından
Ben fazla olur diye tek veriyordum yarından sonra iki tane vereyim günde o zaman .. iyi ya kilo almış en azından sizinki ... İnternetten mı aliyirsunuz eczane de fiyatı aynımidir sizce
(581 puan) tarafından
Eczaneden sipariş ettim her eczanede olmuyor burada 3 Paket aldım 480 ödedim tanesi 160 a geldi getirtme parası ile birlikte internette daha uygun benim acil almam lazımdı yurtdışındayım vaktim yoktu. Burada kullandıklariminda faydasını görmedim. Bunu kullandıktan 1 ay sonra farkı gördüm severek yemek yemeye başladı. Sakın faydası yok diyip bırakma 6 aya kadar düzenli kullanmaya çalış. Tekrar kullanmak istersen 6 ay sonra tekrar başla.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla kahya (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazo1761 (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 223 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canan1307 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 566 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,663 soru

24,142,709 cevap

334,547 kullanıcı

...