0 oy
281 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Kizlar bn 26 yaşındayım çok küçük yaşatta çalışmaya başladım ciftciydjk sera çamur toprak annem hastaydı küçük kardeşlerim herseyleriyle bn ilgilenirdim yaşım o zamanlar 14.15 büyüdükçe hersey çok kolaylaştı herseyi öğrendim hayatıma eşim girdi onunla evlendim 23 yaşımda eşimlede aynı şekil çalıştık düğün takımlarımızı sattık bir market açtık küçük büfe yani orda ikimiz bir çalışıyoruz ve bn 2 yıldır o marketin içinde yaşıyorum 2 yaşında oğlum var 14 haftalık hamileyim ve artık maddi durumumuz biraz iyi oldu kendimize ev aldık 2 Ay sonra evime taşınacagim çok mutluyum herseyin hayırlısı çok mücadele ettim herkes bna neden tek bir odada yaşıyorsun ama bn geleceğimi düşünerek katlandım ve çok da güzel ikinci bebeğim olduğu için burdan çıkıyorum artık zorlanıyorum ..... 

İşte böyle beni yadırgamayin lütfen sadece paylaşmak istedim hayatta her ne zorluk olursa olsun  sadece sağlık önemli  

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Hayırlı olsun emeklerinin karşılığını almışsın ne mutlu sana darısı bizlere
(146 puan) tarafından
Amin çok saol cnm inşallah Allah en kısa zaman da sizede nasip eder
-Reklam-
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Niye durduk yere seni yadirgasinlar ki herkes güllük gulistanlik mi büyüdü bı yerlere geldi cefa çekmeden sefa olmazmış herşey gönlünce olsun 
(146 puan) tarafından
Küçük bi odada kaldığım için çok tepki çektim o yüzden cnm  
Amin saol cnm
0 oy
tarafından
Sabrın sonu selamettir derler ya onu gördüm sende,güle güle otur kuzum evinde❤❤
(146 puan) tarafından
Çok sabrettim kısacık yazdım uzatmak istemedim
Çok saol darısı isteyenlerin başına biraz borçlandık qma inşallah oda biter
tarafından
Biter kuzum biter Rabbım büyüktür❤
0 oy
tarafından
1 odada derken markette mi yatıp kalktin cnm?
(146 puan) tarafından
Evet marketin arkasında bir yer var odayı küçük bir eve çevirdik  herseyjm var içinde çok şükür
tarafından
Çevremde öyle market işleten iki aile var cnm
(146 puan) tarafından
Zor vqla pandemi kiralar 1500 yetmiyor yapcak bir şey yok
0 oy
tarafından
Ne güzel canım eşinle birlikte ne güzel yapmissiniz. Tebrik ederim. Hayatta hiç bir şey kolay olmuyor. Emeğine yüreğine sağlık 

Evinde ailenle mutlu huzurlu sağlıkla yasa 
(146 puan) tarafından
Amin çok saol cnm darısı isteyenlerin başına
0 oy
tarafından
Cefasini çektiğin hayatın sefasını ağız tadıyla yaşarsın inş cnm ❤️ Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah ❤️ herkes dört dörtlük yaşamıyo niye yadirgasinlar ki cnm ☺️
(146 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ne biliyim cnm çevremde markette yaşadığım için yadirgiyan oldu o yüzden dedim
tarafından
O yadirgayanlar Allah bilir ne şartlarda yaşıyorlar da dışarıya hava atmak için uğraşıp borç batağında cirpiniyolar boşver kuzum ❤️
0 oy
tarafından
Maşallah canım sana rabbim mutluluğunu daim etsin insallah:) niye yadirgayalim ki sabırla eşine destek olmuşsun ne mutlu sana bizde apartman görevlisiyiz bende elimden geldiği kadar eşime destek oluyorum  
(146 puan) tarafından
Çok saol cnm darısı isteyenlerin başına geçim derdi zor vala   sizde maşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 937 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 908 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 726 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu