0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar öncelikle  herkeze merhaba   bugun Esra erolun doktoru olan  Ali osman beye gittim ve doktor    eşimin spermlerinr baktı  bu sperm sayısıyla gebelik olur mu dersen olur ama cok gec sure de yani 10 yıl mı tutar Allah bilir dedi  ama sayısı cok dusuk yani hareketsiz olanı dedi  sonra  sana bakalım dedi baktı bana rahımın cok guzel yumurtalıklara güzel  polikistik over yok dedi    sonra cıktık konjsmaua gectık  kimyasal gebelik kendiliğinden olması guzel dedi aslında gebelik olmıs dedi  tüp bebek  olması gerekiyor dedi hareketsjz sperm cok dedi adetın 2. Günu  gel herseyi ozaman yapıcam dedi birde  bana   işte anestezi felan sonra   embırıo dondurucam 1 ay sonra transfer olucak dedi rahımınin dinlenmesi için dedi yani dondurulmuş embırıo iyi bişey mi   hamile kalan varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin. Allah yarımcınız olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah
-Reklam-
0 oy
(999 puan) tarafından
Evet canım dondurulmuş embriyonun tutma şansı daha yüksek neden nersen.. embriyo dondurulup çözüldüğunde işlemlerden geçtiği için daha sağlıklı oluyor.. bende iki kez tüp bebek oldum ilkinde direk transfer oldum o tutmadı ikincide bir ay donduruluo bekledik bir ay ve tutma şansı düşük tü ama çok şükür rabbim e hamile kaldım şuan oğlum Bir yaşın da rabbim sanada nasip etsin inşallah
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Evet kuzum bende 1 ay dondurdum 3 tane 1 tanesi transfer edildi ikiz oldu birini kaybettik ama çok şükür kızım var 1 ay rahimin dinlendirlidi bu şekilde daha sağlıklı oluyo rahim ilaçları falan atıp toparlaniyo
(108 puan) tarafından
Canım  allahım analı babalı büyütsün rahim dinlendirmek derken ne yapıyoruz yani ilişki felan mı yasak
(1,235 puan) tarafından
Yani bize yasak demedi ama 10 gün kala bırakın dediler toparlansin diye saol allah size de nasip etsin inşallah
(108 puan) tarafından
Canım peki  anestezili olunca yanınıza pijama felan gerekiyor mu  yatıs veriyor mu nasıl oluyor
(1,235 puan) tarafından
Hayır gerek yok 15 dakikalik bi işlem zaten kanama vs de olmuyo
0 oy
tarafından

Benim ablam öyle hamile kaldı ,

Embiriyolari doktor beli bir süre donduryordu,  ve ablam şuan hamile .

Darısı başına inşallah

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 1,684 göst.
17 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Leylamuratc (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 28 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 535 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 419 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,123 soru

24,040,120 cevap

329,091 kullanıcı

...